Panowie, skąd do kurwy nędzy zamówić telefon xiaomi spośród tych sklepów, żeby kupić go jak najtaniej ale z ludzką, normalną gwarancją że go kurwa zaniose albo wyśle i to nie do chin
Xiaomi Mi 9T 6/64GB Czarny - Ceny i opinie na Ceneo.pl
Wersja do druku
Panowie, skąd do kurwy nędzy zamówić telefon xiaomi spośród tych sklepów, żeby kupić go jak najtaniej ale z ludzką, normalną gwarancją że go kurwa zaniose albo wyśle i to nie do chin
Xiaomi Mi 9T 6/64GB Czarny - Ceny i opinie na Ceneo.pl
daje protip nie szukasz najtaniej jak polak najgorszego sortu tylko doplacasz stuwke dla spokoju ducha i powijasz w zaufanym sklepie
sportowe pozdro
no ale to nie stuwka tylko i 3 stówki
Jakiś xkom albo inny z tych oficjalnych dystrybutorów wszystko co tam po 1499.
Ogólnie to ten skurwysyny jest w chuj nieporęczny i nie polecam. Mam gigantyczne łapy a jak se w przeglądarce chciałem kliknąć w okienko do wpisywania adresu strony to musiałem pół kilometra samochodem podjechać żeby w to kliknąć
fajne ma sterowanko ten telefonix jak iphon xs, kumpel mi pokazal to mi sie spodobal, ale po chuj ten aparat wysuwany, chociaz moze to nie przekrece
No zeby tego notcha jebanego nie bylo co nie
Szukaj "Xiaomi Mi 9T"
masz srednio raz w tyg promo w jakims polskim sklepie, ustaw se alert i essa
albo kup normalnie w chinach, nigdy mi sie zaden telefon nie rozjebal inaczej niz od upadku ktorego i tak gwarancja nie uwzglednia
Za każdym jebaniutkim razem z tego gówna xD niedosc że w nocy jak chcesz odblokować to pierdolnie z mocą tysiąca słońc po oczach to jeszcze działa rzadziej niż nie działa xD myślałem że z aktualizacjami s mi9t to poprawia ale szkoda szczepić ryja na to, jeszcze w czymś takim jak oneplus to chociaż te jedna rzecz zrobili dobrze bo tylko im to działa xD
No ale dej odrobine mniejsza alternstywe i opowiedz o tym meizu jebanym czy naprawia w polszy