Witam nadal mam hemoroidy
jebana robota przy kompie w korpo doprowadzila do utworzenia sie hemoroidow i przez nie mam uczucie niedosrania i ciezko mi sie sra
Jakies leki polecacie na to gowno?:zaba
Wersja do druku
Witam nadal mam hemoroidy
jebana robota przy kompie w korpo doprowadzila do utworzenia sie hemoroidow i przez nie mam uczucie niedosrania i ciezko mi sie sra
Jakies leki polecacie na to gowno?:zaba
Chyba tylko czopki. Masc proctoglyvenol w moim przypadku chuja dawaly
A te czopki to ile razy dziennie połykać??
czopki ale pod ciśnieniem tzn zapierdalasz na stacje z pompowaniem kuł, wkładasz czopka do otwory i w bronzowe oko, dajesz max ile się da barów i zapierdalasz w kakauko asz miło
rzucić kopro
Hemoroidy to tylko niewielka cena za wygranie życia. Pamiętaj, że jesteś korpośmieciem (z hemoroidami) i tego ci już nikt kurwa nie odbierze!
xD
Przynajmniej nie musze zapierdalac w amazonie za minimalna tylko za 10k siedze sobie przy kompie i dupcze laski studentki esa
Nie pomoglo wariacie
no ale czemu do lekarza nie pójdziesz, jak dla mnie może to być spowodowane brakiem jakiś mikroelemetów ale może też nie, nwm może że krzepliwość nie taka? za mało żelaza? jedź korn flejksy;
są też w tv reklamowane szajsy na hemoroidy, albo idz do apteki niech ci coś wciśnie jak tv nie oglądasz;
a tak naprawdę jak tyle siedzisz to nic nie poradzisz na to, tak samo jak żylaki u kobiet co mają chodząco-stojącą pracę, jak masz przy kopmie pracę to 5min po każdej (czy tam na każdą) 1h pracy ci przysługuje, +15min na dzień; (also jak nie ma nawału pracy to idź herbatkę sobie zrobić, postój przy ekspresie)
Hemoroidy - przyczyny, objawy, leczenie
ale mi sie nudzi że takie pierdoły robie
i lekarz mi powie akat idz pobiegaj czy cos tego typu a ja potrzebuje tutaj jakies dobre srodki sprawdzone przez zaufanych uzytkownikow forum katolickiego torg.pl
bo narazie ciezko ruszyc dupke zeby pobiegac, mzoe zaczne na wiosne a do tego czasu potrzebuje jakies leki, zele czy cos pzdr esa
niestety nie mam także nie pomogę
mam nadzieję, że wyzdrowiejesz danjelku
wesołego nowego roku!!!!
wutki trzeba polac a pozniej szampana otwozyc kierujac w kakaowom dsiure i som wyleczone sam tak robilem i dziala