witam w piatek o 9 wychodzi na netflixa wiedzmin wiec se bede ogladal do 20 to.
co kupic do zarcia prosze o propozycyje.:hmm:hmm:hmm:hmm:hmm:isaac:isaac:isaac :isaac:prawak:prawak:prawak:prawak:huckster:huckst er:huckster:huckster:huckster
Wersja do druku
witam w piatek o 9 wychodzi na netflixa wiedzmin wiec se bede ogladal do 20 to.
co kupic do zarcia prosze o propozycyje.:hmm:hmm:hmm:hmm:hmm:isaac:isaac:isaac :isaac:prawak:prawak:prawak:prawak:huckster:huckst er:huckster:huckster:huckster
ja lubie takie kabanosy cienkie se wpierdalać jak coś oglądam
a nie lepiej jakas pizzza albo nachosy ? discuss. zamowilem dzisiaj z kfd rozne sosy pierwszy raz w tym keczap,czosnkowy,bbq i taki serowy ponoc podobny do tego z nachosow to se go moze wpierdole z nachosami co wy na to katolicy tibijscy
do tego jakies hamburgerki bym se zrobil z bbq sosem albo czosnkowym no to jest plan, plan to jest
Jedna pizza ci na caly dzien nie styknie, to musisz zdywersyfikować jedzenie, solidne posiłki przewlec z przekaskami jak jakies wlasnie kabanosy czy chipsy + dobry wybór napojów
kurwa tadek ty doswiadczoony widze w tym temacie jak dziwka z roksy w ruchaniu. szanuje motzno
no i takie kabanosiki to tez daja mi bialka duzo, zeby me miesnie se rosnac mogly dobrze mowie?
Jest białko, ogladasz se wiedzmina, a mięśnie rosną w miedzyczasie
elegancko sie na kabanoskach zbuduje jak grecki bog ogladajac wiedzmina. nie jak jakies byczki strzykawka + kurczak suchy z risem
ja się odchudzam, co sądzicie o orzeszkach w puszce czy o nic nacs ?
kup se byku ze 2 bp gfb i wystrzelaj w penisule
pzodro
Kup mi karnet bojowy na cod mw
witam muszę coś powiedzieć
w sobotę ide napierdalać na lana z ziomkami w 20 osób
w trójkę zamawiamy 10 pizz
będę prosił o wybranie smakuw
Pierw przeczytalem na szybko ze 10 pizz na 20 osob i se mysli jakim cudem to starczy na jaxiego 140kg, ale na 3/osoby to ma sens