-
Wesołych Świąt!
Wesołych Świąt! Bracia i Siostry po lewej i prawej i pośrodku którzy stoicie! jeszcze tydzień do świąt ale (lub3 zależy kto z jakiej wiary) mogę nie dożyć tego czasu.
Życzę Wam wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, pomyślności, tak żebyśmy w 2020 znowu w Aktualnościach pochapali z @Taidio i żeby prawak @Lord Xivan odgrażał się lewactwu, żeby @LordCompi wystartował z jedynie słusznym Oteesem i kaletnik dłubanke se wydłubał na wodzie @tibia77 , tak żeby @Wawik w końcu se logo wymyślił i żeby @danjelek w końcu dorósł, a @Poncjusz_Piłat bogdanka ochrzcił w wierze i swojom wymarzonom alfe kupił, a @Tatasek zaruhał w operze.
Najlepszego panowie, kogo zapomniałem to przepraszam najmocniej! Życzę Wam wszystkim Spokojnych Świąt, tak żebyśmy napuchnięci w zdrowiu se wrucili na Nasz Forumek, znów się powyzywać
ESSA WASZ KOCZI
:feelsokayman
-
eSSa
i żeby nikt mandarka nie nazywał kuba śpiewak
-
Oraz ja tobie @Koczek ; życze wszystkiego najlepszego, aby ci ocet w 15 stopniach dobry wyszedł. Zdrowia i pieniędzy abyś dożył startu serwika
Dziękuję za życzenia, całuje z całą rodziną
-
-
a ja was wszystkich serdecznie pierdole
-
Zachowujecie sie teraz jakbyscie mieli przerwe miedzy nogami. Kolega wam dobrze zyczy, a wy plujecie jadem jak jakies niedojeby
??
-
-
Gosciu mi zyczy zebym wkoncu dorosl
A ja moze chce byc cale zycie dzieckiem to czego sie spodziewasz
A ja ci zycze chuja w dupie pzdr
-
dzięki koczek za życzenia, nic dla ciebie już nie znaczę???:pepehands
@Koczek ;
-
matury w maju to cie nie skojarzył
-