W jakim sklepie kupie dobrej jakosci czarne koszulki bez nadruku? Jak chciałem teraz kupic to 60 zl znowu cena w gore u mnie :polak:polak:polak W necie po 20 zl tylko cykam sie o jakosc :monkahmm Potrzebuje sprawdzone zrodlo
Wersja do druku
W jakim sklepie kupie dobrej jakosci czarne koszulki bez nadruku? Jak chciałem teraz kupic to 60 zl znowu cena w gore u mnie :polak:polak:polak W necie po 20 zl tylko cykam sie o jakosc :monkahmm Potrzebuje sprawdzone zrodlo
może w jakimś z ubraniami bhp tam może bd dobrej jakości
Ja czyste t shirty zwykle to lubiłem w carry czy curry kupować nie pamietam jak się to nazywa
A z serkiem lubię t shirty z hm, ale one są trochę gorsze jakościowo, zwłaszcza te tańsze, chociaż chodzę i nie narzekam
często zamawiam firme gildan dla kelnerów, spoko bawełna i w hurcie chyba 13 ziko za sztukę, popatrz gdzieś na necie, jakościowo ogólnie git
f&f z tesco, chyba 40zl za dwie sztuki, w wakacje kupilem 4 takie koszuleczki i do tej pory są spoko mimo tego że używałem ich głównie w pracy ;p
Ja kupiłem czarną w hm z domieszką jedwabiu za 80 zł i w tym wypadku rzeczywiście widać różnicę nie tylko w dotyku, ale i wyglądzie w porównaniu z taką standardową za 20 zł.
A z takich tańszych to wszystko z zalando od 30 zł w górę.
Te z hm z jedwabiem nie warte swojej ceny. Najelpiej iść do c&a lub newyorkera i tam w regularnej cenie po 15 zł koszulka
W c&a 17 zl zwykla, a 25 slim z jakies biobawelny, podobno wytrzymalsza od zwyklej :ezy W tym carry jakos dziwnie wyszukiwarka dziala, a reszte tez jakos ciezko znalezc xD Nienawidze kupowac ciuchow wiec pewnie w tym c&a zamowie na probe
kiedyś w big starze zajebiste po 50zł kupowałem w jednym kolorze, czarne szare i białe, jakość wysoka
W second handach jest od zajebania czarnych basiców różnorakich firm. Jedna taka koszuleczka wyniesie Cię 3 zł.
Zależy jaki krój szukasz. Takie standardowe są dobre od firmy Stedman.
Jak te z big stara to huj jest lata 70 witamy, kwadratowe, szerokie i krutkie pzdr