Witam,
Nie, to nie Pies założył ten temat
Mam takie pytanko, jak sprawdzić czy mam gdzieś podłożony lokalizator gps? Poza oczywiście przeszukaniem każdego zakamarka auta ale trochę chujnia, bo kilka ich jest.
Help pls
Wersja do druku
Witam,
Nie, to nie Pies założył ten temat
Mam takie pytanko, jak sprawdzić czy mam gdzieś podłożony lokalizator gps? Poza oczywiście przeszukaniem każdego zakamarka auta ale trochę chujnia, bo kilka ich jest.
Help pls
no mozesz przeszukać każdy zakamarek auta albo za grube tysiące sprzęt se wypożyczyć
poczytałem właśnie, nieźle chujowa sprawa, muszę przeszukać autka
może wyjeb auto i kup nowe co? nie dość ze pozbedziesz się pluskwiaka to jeszcze autkiem nowym się będziesz woził
jezeli dysponujesz gigantyczna mikrofala to wsadz do niej auto na minute, lokalizator gps tego nie przezyje natomiast auto tez nie
dlaczego ktoś miałby cię śledzić pytam poważnie
Całkiem ciekawy pomyśl, rozważę. Wystarczą 3 mikrofalówki, jedna z daewoo, druga z amici a trzecia z lg? Bo póki co więcej nie mam.
Szczerze wolę nie mówić konkretnie, żeby jakby przypadkiem ktoś tu trafił to nic więcej nie wiedział.
Krótko - robią to, żeby zdobyć dowody, chodzi oczywiście o pieniądze.
jaxi alimenciarz hehe
Żona go sprawdza, czy na roksy nie hasa
jaxi mam nadzieje ze to sledzenie nie wplynie na prowadzenie dziennika wyproznien
Kup sobie zagłuszacz za 50zl, albo odepnij klemy z aku i najtanszym wykrywaczem laserowym przelec fure