Siema torgi poleccie jakieś dobre gierki na zbliżające się jesienne wieczory. Ostatnio zatrzymałem się w świecie gier na wiedźminie czyli koło 2015/2016. Jakie gry wyszły przez te czas co warto by zagrać? Jakieś rpgi/akcji
Wersja do druku
Siema torgi poleccie jakieś dobre gierki na zbliżające się jesienne wieczory. Ostatnio zatrzymałem się w świecie gier na wiedźminie czyli koło 2015/2016. Jakie gry wyszły przez te czas co warto by zagrać? Jakieś rpgi/akcji
Ja sobie w sumie Assassin's Creedy ostatnio nadrabiam, bo od 2013 nie grałem w żadne, a się bawię dobrze
podbijam assassins creeda 2 w szczególności, dalej 3-4-5 to grafika/mechanika różni się praktycznie niczym poza tym, że masz nową historię do przejścia
Tomb Rider, Far Cry
Szczerze, to niema nic ambitnego. Sam myslalem o asasinach. Przyjemna gierka.
remnant from the ashes
Jakbyś lubił platformówki/roguelite gry to mogę polecić od siebie: Dead Cells, The Binding of Isaac, Enter the Gungeon, Ori and the Blind Forest, Hollow Knight, Wizard of Legends, Super Meat Boy, Risk of Rain.
#edit
Ewentualnie ostatnio wyszła Noita, w którą nie grałem, ale może być legitna mocno w tym stylu co wymieniłem.