-
Paliwo
Zainspirowany pewnym tematem na forum mlodziezowym mam pytanko, moze glupie moze madre nie wiem.
Co to kurwa za roznica czy benzinum kosztuje 5,03 czy 5,15, jak zatankukesz to jest roznica 2 zł maksymalnie, a znam takich pojebow co zapierdalaja cale miasto do innej stacji. Chuj spale 2 l benzyny wyjebie 10 zl zeby dojechac i wrocic z miejsca x, ale kurwa zatankuje za 6 groszy taniej no jasny chuj debilu pierdolony xDdd
Jeszcze jade czasami z rakimi Januszami i mi pierdola, ze on na tym szelu to nigdy nie zatankuje, bo drogo 3 godziny pozniej wypierdala 6 butelek po browarze , za ktore przez 3 tygodnie moglby ta okropna roznice kurwa 7 GROSZY na litrze tankowac gdzie chce.
No serio mam znajomego, ktory zapierdala cale jebane miasto, kisi sie w korkach jak robak, bo on kurwa lubi xDddd paliwo z auchan, kurwa typie co za roznica, dam Ci te 2 zł jak menelowi wczoraj
Siema
-
objawy pasuja do bycia tfu polakiem
-
Może jak ktoś zatankuje jedno auto to bez różnicy, ale jak masz W firmie 20 aut to już przez rok jest różnica
-
O ile paliwo jest równie kalorycznie na tej tańszej stacji :hmm
-
Oooo widze pis podniosl minimalna i niektorym juz pieniazki uderzaja do glowy. :)
Ma to sens, tak samo jak montowanie ledow do jazdy w dzien duzo sie oszczedza na paliwio i zarowkach.