-
Odessa
Kłaniam się,
Szukam mieszkania na tygodniowy wyjazd do Odessy. Z racji tego, że będzie to trochę prymitywny wyjazd z paczką znajomych to szukam czegoś stosunkowo blisko plaży i możliwie blisko jakiegoś bulwaru. Czy mógłby ktoś doradzić która dzielnica/rejon będzie dla nas najbardziej odpowiadającą? Z racji tego, że trochę nas będzie to celujemy raczej w domek. Pytam tutaj, bo pamiętam, że kiedyś sporo było tutaj wątków dotyczących wyjazdów na Ukrainę. I nie chodzi mi o te wyjazdy z pośrednictwem sprzedaży samochodów.
-
ta mam tam drewniny domek letniskoywy, blisko centrum rynku i plazy jak chesz to ci wynajme
-
A tam przypadkiem nie ma wojny? uważajcie żeby was nie podpalili bo w odessie to na porządku dziennym.
-
machniesz dolarami to Cie pierwsyz lepszy tubylec wezmie pod swoj dach
-
-
Cytuj:
matizioom napisał
airbnb booking?
+1
No kurwa bez kitu jest XXI wiek, ale na priv mogę dać ci namiar do mojego ziomka saszy, jego babcia ma lepiankę w odessie w dobrej cenie
-
Ludzie, nie chce wam ubliżać, ale ja nie szukam konkretnego lokum co próbujecie mi tu wrzucić, ale rejonu gdzie najlepiej szukać domku(pod preferencje które podałem).
-
Wpisz Odessa w regionie wyszukiwania to ci ułatwi sprawę