czesc, chce kupic strukturyzator wody i sie zastanawiam jaki model bedzie najlepszy
ktos ma jakies doswiadczenia?
Wersja do druku
czesc, chce kupic strukturyzator wody i sie zastanawiam jaki model bedzie najlepszy
ktos ma jakies doswiadczenia?
to jest to do czytania pamieci wody?
a co to daje?
https://i.imgur.com/nMcgI3v.png
to w0da ma jakis smak i kurwa zapach? XD
pije i sobie chwale
tez mam dokladnie ten Visanto i polecam kazdemu, mega zajebista sprawa
ten strukturyzator to zwykły filtr do wody ta? jak tak to na pewno coś daje, bo bez tego gunwa musiałem odkamieniac czajnik średnio raz na 3 dni, a z tym filtrem to w sumie nie czeba
apropo strukturyzacji wody to kiedys kupilem karme dla kotuw za 50gp przyslali mi jakies guwno co polewalo kotom wode xD brzeczalo w chuj jakas pierdolona fontanna xD sprawdzam ile to kosztuje o chuj 200gp ctkj pisze dla sklepu ze oni mi jakies guwno wyslali ja chce jebana karme a oni dla mn niech sobie pan tego nie odsyla i tak tego nikt nie kupuje
koty baly sie podejsc do tego w promieniu 10 metruw
wiec strukturyzacja wody tylko dla ludzi
to nie jest zwykly filtr wody, zwykly filtr to sie nazywa filtr wody i filtruje wode
strukuturyzator za to nie tylko oczyszcza wode, ale strukturyzuje ja dzieki pamieci wody do jej idealnej postaci, ktora jest wchlaniana najlepiej przez organizm a dodatkowo dzieki filtrowi co2 z aktywnego wegla pozbywa sie rakotworczych czasteczek
nie wiem na ile w tym prawdy, ale mozliwe, ze leczy tez autyzm poszczepienny