-
Problem PS4
Mam problem używam PS4 powiedzmy średnio godzinę w miesiącu do pogrania w jakąś fife czy coś dzisiaj naszła mnie ochota na ufc (nie było grane jakiś rok czasu przynajmniej- aktualizacje sprawdzone) , które mam zainstalowane na dysku ale nie włącza się chwile się ładuje i wyskakuje błąd NP-36006-5.
Jak jest tu jakiś spec, który powiedział by mi jak debilowi jak mogę to naprawić krok po kroku bo na forum piszą o jakiś kopiach systemu a później jakieś uruchomienie w opcji 6 trybu bezpiecznego co mi mówi tyle co nic.
#edit
W sumie sprawdziłem i inne gry czy to z płyty czy z dysku też nie działają i wyskakuje ten sam błąd.
-
łąd ten może wynikać z problemów z synchronizacją trofek.
Wejdź do swojej listy trofeów i odszukaj te, które mają 0%. Następnie wciśnij na nich przycisk Option (na padzie) i usuń z listy. Możesz też spróbować ręcznie dokonać synchronizacji
-
It can also be Error code 2000-0151 that might have occurred in your laptop that has been connected with your PS4. I can say this as I have been under the same issue.
-
PS4 Błąd NP-36006-5
Witam. Mam problem. Kilka sekund po odpaleniu jakiejkolwiek aplikacji wyskakuje ten błąd. Czytałem, że wystarczy usunąć grę, w której nie mamy żadnego trofeum. Problem w tym, że nie posiadam żadnej takiej, a po pobraniu czegokolwiek i próbie odpalenia wywala mnie z wyżej wymienionym błędem. Co za tym idzie, w zakładce trofeów nie pojawia się ona... Ktoś ma jakiś pomysł? Dzięki za odpowiedź.