Na torgu mobilnym wywala milion reklam, to nie wina mojej przeglądarki bo inne strony działają i ktoś w hp też się skarżył. Czy to błąd czy Plutonowi skończyło się kieszonkowe i niebawem powrócimy do złotej ery koparki? :kappa
Wersja do druku
Na torgu mobilnym wywala milion reklam, to nie wina mojej przeglądarki bo inne strony działają i ktoś w hp też się skarżył. Czy to błąd czy Plutonowi skończyło się kieszonkowe i niebawem powrócimy do złotej ery koparki? :kappa
potwierdzam nakurwione tych reklam bezczelnie
to samo juz nie wiem w ktore ogloszenie z napalonymi mamuskami z okolic mam klikac xD
@moth ; we daj jakaś fajna przeglądarkę mobilna z Adblock
tez w szoku, dzisiaj wbijam na telefonie a tam pod kazdym postem reklama + na gorze i na dole strony xDDD i prawie wszystko o jakis portalach randkowych gdy nigdy na takie cos nie wbijalem, a myslalem ze reklamy sa wyswietlane pod nas a nie randomowo
Co do reklam - @Decretis ;
Używanie Adblocka Plus (bo zakładam, że o nim mówisz w pierwszym przypadku) to głupota w 2019 roku. Zdecydowanie lepiej brać uBlock Origin - nie handluje naszymi danymi, ma lepsze filtry i jest mniej zasoboożerny. A działa też na mobilnym Firefoxie.
Lol sorry. Google stwierdził, że po kilku miesiącach aktywują konto adsense o którym już zdążyłem zapomnieć i automatycznie wrzucił reklamy w losowe miejsca xD
@edit
Ej, ale w sumie można dodać dla niezarejestrowanych :hmm
@zakius ;