10 załącznik(ów)
Medivia - wieści z Destiny
Witam stej stony evia dance,
Nadszedł ten dzień gdy z nudów myślisz by dołączyć do klubu 27 ale na pomoc przychodzi kolega @Govinem ; i proponuje zadymę na destiny.
Postacie startujące:
Skit 53 knajt facc - ja evia dance
yarkan 68 kanjt facc - goblin
Tak więc wesoło ruszyliśmy na kopalnie krasnali z nadzieją, że znajdziemy boty by móc wykorzystać je seksualnie.
Jak już mogliście się domyślić znaleźliśmy, czas na przeprowadzenie akcji z głównym aktorem - giant spiderem.
Załącznik 366083
Plan był prosty, akat brazole to gracze z umiejętnościami jakich świat nie widział tego typu benc.
Załącznik 366084
Ale kurła niespodziewanie wpadło dwóch 50 knajtów i zaczęło mnie bić na skulla no rzecz niespotykana, tu jest relakcja fotoreporterowa
Załącznik 366085
Zaczęło się niewinnie bo 2v2 lecz po jakiś 10 sekundach sytuacja wyglądała tak
Załącznik 366086
Kolejne 25 sekund później
Załącznik 366087
Szarpanina trwała parę minut, a w między czasie próbowaliśmy odkopać dziurę by użyć liny (2x facc konto przypominam), po wciągnięciu się tego typu na górę popełniłem błąd i rozdzieliliśmy się
Załącznik 366088
Oczywiście bez krula komandera goblin wpadł w zasadzkę i wracam mu pomóc
Załącznik 366089
Mała dysocjacja poznaniowo-fokusacyjna a.k.a. funkcja pies klon wprowadziła nas obu w trapa lecz mieliśmy w zaklinowanego maga między nami, dostawał z lancy i gigantycznego miecza lecz zdecydowanie za mało by paść
Załącznik 366090
Mała szarpanina i znajduję się w pozycji wysoce akat nie funkcjonalnej po czym umieram
Załącznik 366091
Do umieszczenia w pozycji gang-bang następnego gracza nie było trudne
Załącznik 366092
CIĄG DALSZY W NEXT POŚCIE