Elo
Pismaki pisza że Musk miał 'emocjonalny' wywiad j ske prawie popłakał czy popłakał, link do wideo?
Na ytb same gowna ktore to komentuja
Wersja do druku
Elo
Pismaki pisza że Musk miał 'emocjonalny' wywiad j ske prawie popłakał czy popłakał, link do wideo?
Na ytb same gowna ktore to komentuja
a po co ci to
pewnie interesuje go to
A kto to, to jakiś youtuber pokroju rafonixa lub danielamagicala czy ki chuj?
no cos takiego. Dostał kupe hajsu od starych i se wymyślił że będzie miał firmę co robi rakiety kosmiczne i każdy start się tak o kończy:
https://www.youtube.com/watch?v=-2PWKdQzuU8
@topic;
To byl wywiad podczas ted talkow i pytanie było o to dlaczego legendy typu neil armstrong się o nim tak krytycznie wypowiadają. Ale to już stare więc nie wiem czy o to chodzi
od starych? a on przypadkiem kupy hajsu z paypala nie zarobił?
ten gosciu zrobil x.com firme swiadczaca uslugi finansowe i obslugujace platnosci za posrednictwem poczty elektornicznej, pozniej polaczyl sie z firma confinity, ktora byla wlascicielka paypala (uslugi transferu pieniedzy) i tak w 2001 powstal znany nam dzisiaj paypal, pozniej odsuneli go od rady nadzorczej bo jak to Musk robil boruty nie mniej mial najwieksze udzialy w firmie. W 2k2 firme wykupil eBay dajac pole do manewru Muskowi. Pozniej stworzyl SpaceX, ktorym glownym celem firmy jest zmniejszenie kosztow lotow w kosmos. Do tego jest wspolzalozycielem firmy Tesla Motors i glownym architektem elektrycznych samochodow. I glownie na tych trzech filarach zrobil hajs, ma jeszcze na koncie pomniejsze projekty, ktore caly czas rozwija. Kto wie, moze zrobi na nich kolejne siano.
Ogolnie dla mnie gosc jest przechuj, ale ostatnie posuniecia i to jak daje sie prowokowac zniechecaja mnie do goscia. Czas pokaze, moze sie ogarnie.
a tesla to nie przynosi strat przypadkiem?
ale ten spacex to już na 100% coś musi zarabiać jak dostali od nasa kontrakt na wysyłanie towarów na stacje(bo podobno robią to taniej niż sama nasa?)
W UK ladowarek pelno, Tesli samych zreszta tez.