-
Pytanie do szpecow
Szybkie pytanie
Napisać do niej ze za nią tęsknie czy ze brakuje mi naszych spotkań takich jak po pracy
Winner zostanie wysłany smsm, nie chce juz sie męczyć z tym 3 miesiąc wole to załatwić i mieć z głowy tym bardziej ze jestem w takim stanie 2msc ze chce wyznać co czuje.
Ni chyba ze jest jakaś opcja nr 3 o której nie pomyślałem
-
Zależy dla cb na jej szczęściu to daj jej spokój
-
lepiej ustaw opis na gadu-gadu kc :*
no przecież to jest jakaś kpina xD no i ogólnie popieram użytkownika moth, widać że ekspert
-
Ja proponuje:
Kupic sobie piwko
Poczemac jeszcze 2 miesiące
Wyjść na miasto czy pod remiza Chuj wie gdzie mieszkasz
Zagadać
Profit
Polecam. Jak mówi klasyk nie żyj wspomnieniami
Anyway masz tyle zjebanych lasek ze ktoras musi ci się spodobać
-
Nie No chłopy ja zeswirowalem przez ta akcje żebyście wiedzieli co ja odpierdalam to byście za głowę sie złapali, przez to ze chodzi mi to po głowie 2-3msc
Tylko boje sie konsekwencji, jak ja widze to od razu mi lepiej
-
Standardowo masturbacja powinna pomoc
-
no gościu ewidentnie jesteś teraz jakiś podpity to nie ma nic bardziej żałosnego niż pisanie jakichś smsów po pijaku do lasek że ci się podobają xD to już jakbyś zadzwonił i powiedział jej jak się czujesz i jakie masz uczucia w stosunku do niej to by było już w chuj lepiej bo przynajmniej by była jakaś konfrontacja i by musiała ci powiedzieć co ona o tobie mysli, a tak to zobaczysz na messengerze "przeczytane" i odpisze ci 2h później jakąś wymysloną historyjką, a jak z kimś rozmawiasz w czasie rzeczywistym to już nie takie proste
-
meanwhile girl you like. jpg
-
zajeb sobie pixe i jej do drina i bdziesz wdoma
-
Ja po prostu pisze, nie owijam w bawelne tego co mysle, problem jest w tym kiedy zadzwoni, a dzwoni znienadzka nawet wtedy gdy jestem zajety czyms inny ziomus znam ten bol to jest ciezkie.
-
nic jej nie pisz gosciu jak ona sie pewnie wlasnie pruje z giga-czadem z kutasem 23cm/msc
-
kup sobie spawarke i dospawaj jaja to tak na poczatek