Jakims cudem laska mi decatholnie nie sciagnela magnesu z bluzy, paragon wyjebalem. Jak to sciagnac? xD
Wersja do druku
Jakims cudem laska mi decatholnie nie sciagnela magnesu z bluzy, paragon wyjebalem. Jak to sciagnac? xD
tłuczkiem albo młotkiem
pzdr
idz do randomowego sklepu poweidz dziendobry bo dla mn ktos zapomnial zdjac magnes
zrobio to raz dwa bo inaczej ich bedziesz wkurwial wchodząc i wychodząc i piszcząc za każdym pierdolonym
a oni mu powiedzą no pan chyba ukradł tą bluzę ja panu nie wierze
https://www.youtube.com/watch?v=bVw2kUIgZhI
zresztą sugerowanie że on tej bluzy nie zajebał xD przecież gdyby przechodził z tym magnesem to by bramki zaczęły pikać nie?
przeciez to sie magnesem sciaga ty huju nawet na kasach maja magnesy do ktorych przystawiaja to
ja pierdole itemy z dekatlonu krasc
mi kiedys nie sciagneli to kombinerkami w domu rozkurwiłem, ale radze uwazac, bo czesto jest schowana w srodku fiolka z farba
Pójdź do lewiatan,zabki czy coś bo często maja podobne zabezpieczenia i powiedz, ze chcesz zdjac. Jak ci problemy zacznie robić to idź do innego. W którymś sklepie na osiedlu cie pewnie ktoś kojarzy xD
kurwa bluzke kipsty zajebac
ale ja cie szalun hanuje
Gosciowka czeka aż wrócisz i ładnie poprosisz o zdjęcie magnesu liczac, ze ją na kawkę zaprosisz a ty tematy na torgu zakładasz xD
wystarczą kombinerki i ściągasz bez lipy ale skąd ćpun mógł o tym wiedzieć...
tylko tam ta farbka w srodku jest xD
Juz kilka razy tak mialem,wpeirdalasz item do worka z dekatlonu wbijasz do kasy i mwosiz pani kupilem a mi tego nei zdjeliscie i tyle,nigdy mnie nikt o paragon nie pytal