Cześć, w następnym miesiącu będę mieć wolny jeden dzień w stolicy od 12~~. Wszystkie ciekawe miejsca, trasy, przewodniki itp mile widziane :)
Wersja do druku
Cześć, w następnym miesiącu będę mieć wolny jeden dzień w stolicy od 12~~. Wszystkie ciekawe miejsca, trasy, przewodniki itp mile widziane :)
na prawde moge ci zaplanowac dzien w stolicy? kurwa dzieki stary
zacznij od dworca i skoku pod pociag
Wieczorkiem pod Mariottem 60+ laseczki. Też niedrogo ;d
Sexy Duck nawet dobre jedzenie w centrum innych nazw w sumie nie pamiętam xD
Wejdź se na 30 piętro instytutu fajny widok :) później piwerko, zjedz cos po co sobie utrudniać :)
Also.
Pola mokotowskie jak chcesz lać pod korek do rana
W ramach wyjaśnień; w stolicy byłem dwa razy w życiu, dwa razy też nie miałem czasu na jakiekolwiek zwiedzanie.
;kappa
centrm nauki kopernik, nad wisle, do parku lazienkowskiego, do muzem powstania warszawskiego, stare miasto/krakowskie/nowy swiat
jakbys chcial przy okazji na piwo torgowe to tez moge
Do ZOO idź.
idź se spontanicznie ulicą i jak coś ci się spodoba to tam idź, a jak ci się nie spodoba to nie idź elo
NIE IDŹ DO SEXY DUCK. Chujowe jedzenie!!
Na obiad polecam Ci skoczyć np do Dziurki od klucza(świetne makarony), Ciao a Tutti(najlepsza pizza), Bydło i Powidło/Barn Burger(pyszka burgerownie), VEGAN RAMEN SHOP(super ramen), Manekin(jako takie naleśniki), Du-Za Mi-Ha(tanie ale bardzo dobre chińskie żarcie).
Na szoty jakieś możesz skoczyć np na pawilony, na piwko nad wisłę wieczorem.
Może kup sobie bilet do Muzeum Kopernika teraz wycieczek szkolnych nie będzie więc będzie luzik, Muzeum Powstania, Niewidzialna Wystawa.
zalezy co lubisz
mnie to tam jara historia, sredmiowecze itp wiec zawsze zaczynam o jakichs muzeow z tamtego czasu, w warszawie to bylem w zamku krulewski i spk bylo
co do cnk to polecam jak masz 10 lat albo iq mniej niz 70 to moze cos ci sie wyda zaskakujace i ciekawe
Nie wiem po chuj tam jechac