j.w. i do tego, żebym nie musiał ściągać gier (nie chce mi się ściągać 10 gb digitali).
Ewentualnie do czego jeszcze może służyć?
Wersja do druku
j.w. i do tego, żebym nie musiał ściągać gier (nie chce mi się ściągać 10 gb digitali).
Ewentualnie do czego jeszcze może służyć?
do czego moze sluzyc konsola do grania?
kurwa w sumie nie wiem
10gb danych w mojej rodzinnej wiosce poleci w jakas 1-1.5H wiec argument z dupy.
Konsola ps4 służy do grania w fife lub pesa
Odpalasz sobie hotspota na jakiejś wiosce gdzieś w afganistanie czy czemu Ci się nie chce ściągać 10gb? W co Ty chcesz grać ?
ty musisz typie na rowerze pedalowac zeby dzialal ci modem czy o chuj chodzi? czy na noc stara mowi zebys modem wylaczyl z gniazdka bo prad pobiera? w ogole to chyba xbox tanszy to rodzice ci z przyjemnoscia kupia na komunie
ja pierdole, gosciu Ty chyba trollujesz, net 10mb/s i ps4 do streamowania ? xDD
Moj znajomy ma 100mb/s kabel deutschland i jakosc streamow pozostawia wieeeeele do zyczenia bo PS4 Pro nie wytrzymuje cisnienia np grania w Overwatch i streamowania albo Fortnite takze polecam dolozyc do PCta jak chcesz sobie postreamowac
also
na prawde zastanawiam sie czy to trollujesz bo dawno nie widzialem zeby ktos zakladal tematy z tak durnymi pytaniami xD
@edit2
aha wlasnie, masz 10 gb limitu? to ty gosciu postreamujesz 20minut i po wszystkim xD
co ma predkosc downloadu do streamowania gdzie dane WYSYLASZ a nie pobierasz?
upload minimum 3~ mbps zeby to w ogole mialo sens. Na wiosce masz pewnie neostrade albo inne gowienko tego typu wiec upload pewnie z 1mbs maks, takze mozesz zapomniec o jakimkolwiek strimowaniu.
aha i gierki na ps4 maja launch updejty po 20gb takze tak czy inaczej bedziesz sciagal
a kto mowil o predkosci downloadu?
hola hola, jak pies nagrywa filmiki w formie gifow to on da rade strimowac na 10 mega