co się stało z tematem?
Wersja do druku
co się stało z tematem?
umarł, a co, chciałeś sobie czyjeś zdjęcie a awarant strzelić wandalu?
tak, chcialem wrzucic sobie zdjecie pawla plutona i do tego ramke z serduszkami :|
czy usunięcie jest związane z RODO? czy jako ze torg nie zarabia to nie musi dostosowywac sie do RODO?
han był na zdjęciu meetingowym i usunął
myślę że warto zapytać kogoś z kadry @Crus ;
nie ma, bo nie wolno postować zdjęć użytkowników
Sporo zdjęć wrzucono przed GDPR/RODO i teoretycznie bez zgody nie mogliśmy ich trzymać, co więcej sporo zawartości tematu posypało się wraz ze zmianą serwera przy przenosinach forum.
to mozna teraz nowy temacik zalozyc czy nie mozna :hmm @Przemo ; bo nikt w s00mie nie akceptował nic wiec nie wiem czy mozemy tostowac sobie fotki penisów czy plutona nie dojedzie prokurator
ale jak ktoś wrzuca swoją fotkę to chyba sobie zdaje z tego sprawę:hmm o chuj z tym rodo chodzi xD
Niekoniecznie - wrzucając swoją fotkę na forum, właściciel staje się administratorem danych i w związku z tym musi spełniać wymogi pewne. RODO jest chore, ja np. w swojej firmie przyjmowałem dużo rezerwacji telefonicznych - teraz już nie mogę tego robić, bo musiałbym nagrywać rozmowy i z każdą rezerwacją czytać formułkę na pół strony a4, tylko dlatego, że ktoś podaje swoje nazwisko...
Zamykam temat, kwestia tematu ze zdjęciami jest na razie w obrębie dyskusji, bo srodo we wszystko wchodzi i we wszystkim przeszkadza niestety, więc jest mała szansa na powrót starego tematu, natomiast nowy raczej powstanie, ale to się dowiecie o wszystkim ;]