Jak to jest że na aliexpress wysyłka jest darmowa nawet jak sobie zamawiam coś za 0.05 euro? Btw zamawiacie z aliexpress? Paczki dochodzą?
Wersja do druku
Jak to jest że na aliexpress wysyłka jest darmowa nawet jak sobie zamawiam coś za 0.05 euro? Btw zamawiacie z aliexpress? Paczki dochodzą?
boisz sie ze cie opierdola na 20 groszy?
tak dochodzom
wysyłka jest darmowa ponieważ hińczyki myślą, że wysyłają za pobraniem a tu taki huj
pzdr
Jak to działa dokładnie to nie wiem, ale wiem, że hińczyki dostają dotację od państwa jeżeli sprzedają coś na "export" za granicą.
+ Pewnie jak wysyłają, to nie jedną paczkę, tylko cały kontener, i wtedy koszt przesyłki wynosi... mało. (np. 2 razy w miesiący wszystkie paczki lecą, a nie każda z osobna).
jak sa rzeczy, ktore wysylaja hurtem to masz minimalna liczbe zakupu I wtedy wysylaja za te free jak to sie mowi z reszta widzisz chyba kiedy mozna zamowic cos na sztuki
Właśnie obczaiłem że na aliexpress to pojedyncze sztuki można tylko kupować bo w większych ilościach to mi kurwa pokazuje wysyłkę po 200 euro, tylko kilka sztuk jest za darmo. Alibaba z tego co widzę jest do sprzedaży hurtowej, ktoś tam zamawiał? Tam wysyłka free? Bo troche mniej czytelny ten portal.
Alibaba = aliexpress
jebac aliexpres
tylko listonoszy wkurwiacie swoja chinszczyzna
Rząd wspiera małe przedsiębiorstwa zapewniając darmową wysyłkę ;)
Wiem, że alibaba należy do aliexpress czy tam odwrotnie, ale z tego co widzę to alibaba jest bardziej skomplikowanym portalem. Chyba trzeba się dogadywać z producentami na własną rękę? Jak tak czytam to jest mnóstwo szczegółów do ogarnięcia, weryfikacja producenta, czy to nie firma krzak, sprawdzenie konta bankowego, teraz wyczytałem o jakimś numerze EORI. Dla mnie czarna magia. Dlatego może jest ktoś kto sprowadzał coś hurtowo z alibaby i jest w stanie mnie wtajemniczyć?