-
1 załącznik(ów)
Zbuntowany pendrive
Witam, mam takie problem.....
Od 2 czy nawet już 3 lat mam podpięty pendrive pod rozgałęziacz na 4 USB a ten rozgaleziacz do lapka..
Trzymam tam rozne programy, dokumenty itp. nawet porobilem sobie skroty na pulpicie do dokumentow na penku... I tak sobie dzialalem dosc dlugo az tu dzisiaj wchodze oczywiscie nic nie zmienialem i wszystkie skroty przestaly dzialac, wiec przemienilem miejscami pendrive i pena od myszki bezprzewodowej i dalej nic.. Wsadzilem samego pena w gniazdo dalej nic. Wchodze w rozwiazywanie problemow i wyskakuje mi komunikat
Załącznik 364972
mysle co jest do cholery czyzby jakies aktualizacje? Wiec uruchom ponownie i patrze znowu lipa.. Wchodze w urzadzenia i drukarki > wlasciwosci i jest Opis urzadzenia: To urządzenie działa poprawnie.
To co sie stalo do cholery?
Prosze o pomoc!
-
Wrzuciłem pena do innego lapka z Win XP i nie czyta go... Czy to oznacza, że pendrive umarł śmiercią naturalną??
Co z moimi danymi bo są to bardzo ważne dane, w większości faktury dla kontrahentów więc mam lekką sraczkę że tego nie odzyskam =[
-
Możesz spróbować na jakimś linuxie, ale nie jestem pewien czy coś to da.
Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka
-
Odpal jakies livecd jak nie podejdzie to zanieść trzeba go gdzieś gdzie dane odzyskują