Siema, troche późno się obudziłem bo do Bułgarii został już tylko termin od 22 Sierpnia i nie wiem czy nie lepiej będzie się wybrać z kolegami nad Polskie morze do Mielna? Był ktoś? Jak z klubami, cenami?
Wersja do druku
Siema, troche późno się obudziłem bo do Bułgarii został już tylko termin od 22 Sierpnia i nie wiem czy nie lepiej będzie się wybrać z kolegami nad Polskie morze do Mielna? Był ktoś? Jak z klubami, cenami?
wołam najlepszego rezydenta miasta Mielno @Byczek ; powiedz koledze jak się baluje
A spoko ci powiem
Lednica 2018 najlepsza impreza dla młodzieży
ukraina
na ukraine to sie jezdzi na tanie kurwy, w sumie tyle ich teraz jest w polsce, ze daleko nie trzeba jechac xD
beka z dzieciaczków, co jeżdżą do jakiegoś zaplutego mielna, bo jakiś zapijaczony tępy muł zjadł tam hehe zupe z proszku
zamiast w jakieś normalne miejsce - na plażę, gdzie nie ma dzikiego tłumu i patologii, to wolą gnić w tym zarzygańcowie
mam nadzieję, że pomogłem, pozdrawiam
dokładnie polecam wladyslawowo
bylem kiedys w bulgarii, co prawda jak mialem chyba z 14 lat, ale i tak bym wolal tam jechac, niz siedziec w jakims zaszczanym mielnie. nawet jakby mi dawali wszystko za darmo to i tak bym wolal wypierdolic za granice
@Byczek ;
Bułgaria tez gowno, ale kurwa mielno to już w ogóle szkoda słów, jeszcze będziesz miał pogodę zjebana i się będziesz użerał z sebixami