Siema wariaty, czego uzywacie do pielegnacji twarzy?
U mnie problem jest z tym, ze mam "tlusta cere" i mi sie morda swieci plus calkiem sporo wągrów. Cos polecacie? Jak to u was wyglada
Wersja do druku
Siema wariaty, czego uzywacie do pielegnacji twarzy?
U mnie problem jest z tym, ze mam "tlusta cere" i mi sie morda swieci plus calkiem sporo wągrów. Cos polecacie? Jak to u was wyglada
żel do mycia mordy z węglem + krem do twarzy matujący
myję codziennie wodą z mydłem i tyle
kup sobie w jakims rossmanie zel do mycia ryja z jakimis mikrogranultkami czy uj wie co i jazda codziennie mycie tym.
jak byłem dzieciaczkiem to używałem dużo różnych rzeczy to polecam żel myjący antybakteryjny z ziaji bo jako jedyny dawał efekty. jest wersja jakaś zwykła i jest pro, ja miałem zwykła ale potem chyba zmienili zawartość to teraz bym polecał raczej pro.
no a jak dorosłem to nie używam nic bo mam fajną cere i nie potrzebuje
no ale ogolnie kazda cera jest inna, wiec musisz sam znalezc cos.
klairs gentle black deep cleansing oil
klairs gentle black sugar facial polish
klairs gentle black sugar charcoal soap
klairs supple preparation facial toner
toner nakładam ich specjalnymi wacikami: klairs toner mate 2 in 1 cotton pad
i jak tonik się wchłonie, to nakładam
klairs rich moist soothing cream
Ale tego kremu nawilżającego za dużo zużywam. Niedawno zamówiłem sobie drugie opakowanie i dokupiłem:
klairs midnight blue calming cream (do łagodzenia podrażnień)
BIODERMA SEBIUM H2O uzywam bo mam skore w hoj wrazliwa i po myciu nawet normalna wodą mam czerwoną skore lol (i szybko sie tlusci + wagry tak jak ty wyskakuja) jak poszukasz idzie dostac 2 w cenie jednego - nawilzam tym waciki i myje buzie tymi wacikami. tak - 2x500ml mysle na pol roku lekko starcza cena nwm jakies 60-70 zlotych chyba kupowalem kilka miechow temu. wiec jakieś 10 zl/miech
krem BIODERMA SEBIUM MAT - no kurwa powiem polecam kremik w huj naklada sie go na umyta twarz najlepiej tym specyfikiem podanym powyzej xD ale musze przyznac ze jak mam pryszcze to kurwa znikaja w huj szybko po stosowaniu tego kremu. tylko tutaj gozej cenowo bo krwa 50 zloty chyba to kosztuje a na miech starcza ;/
ale jak bys stosowal razem te 2 specyfiki REGULARNIE to mysle ze twoja twarz by dobrze wygladala i bez jakichs wiekszych ilosci pryszczy. sproboj w sumie sam jak chcesz ja stosuje i polecam. niby kremik 50 zl/ miech tam ta woda nie duzo bo starcza na dlugo ale krwa chyba te 60zl/miech warte ladnej twarzy xD
https://www.superpharm.pl/bioderma-s...SABEgKSw_D_BwE
ten o. kremik 10/10 gdyby nie cena a tak to 8.5/10 bo drogi skurwensen
Polecam fusy po kawie jako peeling w czasie mycia żaden zel czy inny preparat tak zajebiscie nie dziala
jak ci jakiś skurwysyn wielki na mordzie wyskoczy to polecam posmarować tribioticiem, na drugi dzień zostaje tylko jasna plamka
z pryszczami nie mam wiekszych problemów, tylko wagry i tluszczaca sie cera
Trądzik to choroba, to się leczy lekami.
Kosmetyki są do pielęgnacji, nie do leczenia.
Tak tylko dodam.
Ja tez mam tylko te wągry jebane, co do pryszczy to ponoć dobrze potraktować skurwysyna pasta do zębów xd
a ja dodam tylko ze jak zamienilem w sniadaniu tosty na platki kukurydziane kazde inne nic nie zmienialy to ryj mi sie duzo poprawial xD teraz pare dni nie bylo moich platkow w sklepie i znowu jadlem tosty i znowu sie rozjebal
Mnie kobita pokazała, że aloes 90% z hebe bardzo poprawia jakość skóry.