byly bluzy hiphopowe, antypolicyjne, klubow sportowych, o marihuanie hehe, patriotyczne
co bedzie nastepne? bo biznes jest biznes
Wersja do druku
byly bluzy hiphopowe, antypolicyjne, klubow sportowych, o marihuanie hehe, patriotyczne
co bedzie nastepne? bo biznes jest biznes
Bluzy z wywerna na klacie
mowili kurwa nie imprezuj z psem to nie posluchales
teraz są za duże koszule w kratę, za małe spodnie i trampki stomila za 400zł, to wszystko zazwyczaj w połączeniu z fryzurą na szczuro-wikinga albo człowieka-pędzla
następne będą sukienki, a w ostatnim stadium będą łazić nago bo hehe jestem wyzwolony i nie muszem siem wstydzić wyrażania siebie!!!
linia buntu z chwdp, jp itp. prawdopodobnie będzie istnieć niezależnie, bo jest ponadczasowa
a spodnie wyżej kostki to co xD
no toż napisałem o za małych spodniach, chodziło zarówno o szerokość, jak i długość
nie mowie o rybaczkach tylko o tych smiesznych rurkach co się koncza wyżej kostki
I podciagniete kolorowe skarpetki ostatnio taką mode zauważyłem
This. Ostatnio widziałem jakąś nastkę, ale szmata jebane 10/10, przyglądam się jej a tam kurwa kolorowe skarpetki naciągnięte na kurwa nogawki XDDD
teraz na czasie są poza tym białe sportowe buty do płaszcza. Widok takiego zestawu powoduje u mnie odruch wymiotny.
Ale przecież elegancka młodzież nie założy do płaszcza normalnych butów, jak jakieś dziadki dwudziestopięcioletnie.
Modne sa tez koszulki jutuberuw z nadrukiem typu skocz na dzieciola sprzedawane po 100cbl a zrobione sa z koszulki z bangladeszu wartej 20
ta chodzą teraz albo w za dużych swetrach (oversize :)) i za krótkich potarganych rurkach, albo w za krótkich, za szerokich spodniach z ucieta, poszarpana nogawka i te całe bomberki z naszywkami
istnieje też styl na tzw. pedałka, tzn. białe sneakersy, podwinięte jasne dżinsy i beżowy płaszczyk
pozdrawiam
ja to jestem łysy, mieszkam w angli, ubrany jestem w full adidas tri palosky i pale czerwone malborasy
nie wiem czy to jest ważne, ale napierdalam też żonę w miejscach publicznych
Tak o to ja Typical Bald Polack
>2k18
>ludzie dalej daja jebanie jak kto sie ubiera/wyglada
lol