Eloszka, załóżmy że jadę se autkiem i leży przy drodze znak z nazwą ulicy, to jak se go powine do bagażnika to w razie kontroli jakieś konsekwencje mogę mieć ? Jak tak to jakie
Wersja do druku
Eloszka, załóżmy że jadę se autkiem i leży przy drodze znak z nazwą ulicy, to jak se go powine do bagażnika to w razie kontroli jakieś konsekwencje mogę mieć ? Jak tak to jakie
25 lat pozbawienia wolności lub 100 zł grzywny
Przywlaszczenie wlasnosci panstwa, jakies smieszne zawiasy i moze prace spoleczne lub grzywna
Moi kumple kiedyś zajebali taki słup betonowy z miasta na chatę, policja kiedyś wpadła przy okazji jakiegos melanżu, pytają się co to, ziomek powiedział, ze stary ma odlewnię i elo xD
w razie kontroli mówisz że znalazłeś znak i właśnie jechałeś go oddać na policję i bez przypału wtedy
Jako takie trofeum w garazyku w którym spozywamy że znajomymi alkohol, a jak leżał to grzech nie wziąć xd
Nic Ci nie zrobią
Bierzcie, ja mam w garażu stare oznaczenia bo znalazłem w rowie, somsiad jest polycjantem i sam się z tego śmiał więc śmało brać bo ładnie wygląda
mnie kontrolowali jak miałem martwą dziwke w bagażniku. powiedziałem że jadę ją oddać jej alfonsowi i spoko mnie puścili.