Witam, potrzebuje pomocy w ustawieniu hotkey'i dla knighta w myszce typu razer naga, czyli 12 przyciskow bocznych. Jest tu moze ktos, kto uzywa takowej myszki badz podobnej i moglby podzielic sie jaka ma konfiguracje? Za pomoc poleca zielone :)
Wersja do druku
Witam, potrzebuje pomocy w ustawieniu hotkey'i dla knighta w myszce typu razer naga, czyli 12 przyciskow bocznych. Jest tu moze ktos, kto uzywa takowej myszki badz podobnej i moglby podzielic sie jaka ma konfiguracje? Za pomoc poleca zielone :)
ja mam nytha i mam tak jakby 3 kolumny po 3 hoty plus hoty kolko up, kolko down, do tego taki dzyndel pod srodkowa czescia dloni w lewo i prawo go przesuwam i jeszcze jeden hot po lewej od lpm a do tego kilka na ctrl/shity+coś
pierwsza kolumna od gory - exori gran, exori min, exori,
druga - exori hur, exori ico, exori mas
trzecia - hp potek, exori gran ico, exeta res
kolko to poty w gore exori ico w dol czy tam na odwrot
utani tempo hur mam obok lpm, a na tym dzyndzlu co sie go w boki rusza mam jakies bomby chyba i scyzoryk, nie pamietam bo nie gralem juz jakis czas, reszta z ctrl i sziftami to jakies pierdoly typu hur up itp, zabraklo utito tempo bo nie za bardzo uzywalem na moim 160lvl
no i na klawiaturce mam sporo z ringami, eq itd
bez sensu, ustawiasz tak jak Ci odpowiada xD
Nie pytam o sens lub jego brak, tylko po prostu z ciekawosci chcialbym wiedziec jak inni maja to ustawione :)
Mi do gry msmem wystarcza myszka z 2 dodatkowymi przyciskami. Wole oldschoolowe uzywanie hotow z klawiatury
ja też mam hotkeye na f1-f12 + dwa przyciski pod kciukiem :P