-
Mieszkanko
Siemanko koleżkowie. TAK JA BIAŁYSTOK PIES POMOŻE NA BANK, JEBCIE SIĘ.
Akcja wygląda następująco.
Mieszkałem sobie z typuniem kolegą, znajomym przez pół roku (typa znałem dwa lata), ze wszystko spoko i gościu miał w głowie tylko ps4 (25lat) siedział na chacie grał non stop na konsoli w wieśka co mu go kupiłem, nigdzie nie wybijał i suma sumarum wyjebali go z roboty. Razem pracowaliśmy. Potem znowu siedział na chacie nic nie robił, mówię mu że halo termin się zbliża płać cwelu, to ten vivusa wziął zapłacił mi i jeszcze ze dwie stówki winny jest. Śmietnik przez pół roku ani razu po sobie nie posprzątał, za odpluskwianie zapłaciłem hajsy, pokradł mi
sztućce, szafki poprzeglądał zanim się wyprowadził bez mojej wiedzy (wracam na chatę wszystko rozjebane, szafki pootwierane nawet w moim pokoju do którego on nie miał wstępu)
Gadam z typem płać hajs, ten odczytał wyśmiał i kazał spierdalać. Umowy na chatę nie mieliśmy, dane jego wsio mam i czo tu robić..
Nr do matki cwela mam
ojca też
papiery też
cv nawet xD
i co robić.jpg
bo ja te hajsy za niego prędzej powącham niż dostanę....
-
No ale co ty od niego teraz chcesz jak umowy nie mieliście? xD Also jak masz jakieś dowody, że ci okradł mieszkanie to zgłoś to na policję to chociaż jakieś zawiasy dostanie. Natomiast co do samego mieszkania to najprędzej można byłoby popytać sąsiadów czy by nie zaświadczyli, że z tobą zamieszkiwał, ale wtedy jak będziesz chciał cokolwiek zrobić (np. na drodze sądowej) to enjoy chuj w dupę od Urzędu Skarbowego i Wspólnoty Mieszkaniowej.
-
dzwon do ojca niech mu wpierdoli
albo sam to zrób
no albo go szantażuj jeśli masz czym, bo prawnie to chyba chuja mu udowodnisz
zwykły śmieć do utylizacji
aha właśnie widzę, że jesteś z Białegostoku, uderz do użytkownika @Pies , może zna typka, może jemu też zaszedł za skórę, to dwa wpierdole za jednym wpierdolem ;]
-
A czy ten typek z którym mieszkałeś to przypadkiem nie karakan mały?? xD Też rok starszy ode mnie, ale mu wpierdoliłem jak ważyłem 130kg, tylko się bratem zasłaniał potem, a ma brata?? Jak ma na imię?
-
medal typeczkowi kupić powinieneś za tak piękne oklikanie
nic nie zrobisz, ojciec pewnie klepie go teraz po ramieniu a mama chlipie i łka ALEM JA Z CIEBIE DUMNA PIOTRUS!
-
Wrzuc jego numer na portal dla gejuw, zadzwoń do starych czy chca ci pomoc jak nie to tez wrzuć
-
lepiej na jakieś olx że sprzedaje coś albo otomoto że igiełka na sprzedaż
-
To niezłe tibijskie mieszkanie bez umowy xD
Pamietaj, chytry 2 razy traci
-
Po co mu tego wiedzmina kupiles? Co prezent dla chlopaka? Przyznaj sie predzej czy pozniej i tak wyjdzie wasz homoseksualny zwiazek
-
Zostałeś wyjebany bez mydła i dobrze bo chytry traci dwa razy a jak go wkurwisz to jeszcze Ci załatwi problemy za brak umowy, 1:0 dla niego bez odbioru.
-
elo to ja chuju nic ci nie oddam
ps dzieki za wieska
-
Moze to zemsta za to ze zniszczyles jego zycie kupujac mu ta gre
-
Nie macie umowy na chatę to na jakiej zasadzie płacicie? Komu? Za co?
-
- wyjebał cię kumpel
- dobrze ci tak ty chytrusie
XD