ma ktos pomysl jak usunac plame z soku na scianie? sciana jest biala, wchodzi w gre cos innego niz odmalowanie? w google posty typu wyburz sciane/powies obraz (w sumie tutaj sie nie spodziewam niczego ciekawszego ale moze warto sprobowac)
Wersja do druku
ma ktos pomysl jak usunac plame z soku na scianie? sciana jest biala, wchodzi w gre cos innego niz odmalowanie? w google posty typu wyburz sciane/powies obraz (w sumie tutaj sie nie spodziewam niczego ciekawszego ale moze warto sprobowac)
zależy co jest na ścianie. Jak tapeta to ciężko, jak farba to pytanie jaka. Lateksowa to chuj, możesz zmyć tyle ile się da. Inne to ciężka sprawa.
domestos
co do farby to pewnie jakas biedacka akrylowa bo swiezo postawiony blok to na bank developer nie szalal z materialami xD
Jaki to był sok?
jasne, że ma
sproboj najpierw po prostu mokra scierka, bo te farby teraz zmywalne sa praktycznie wszedzie, wiec jest duza szansa, ze to jedna z nich
jak nie, to szare mydlo i nie przyciskajac za mocno troche poszorowac, powinno zejsc
ta, juz ja kiedys myslalem ze zmywalna farba i spierdoliłem jakieś 35 razy gorzej niż było jak zacząłem to ścierać/zmywać
moze sie ogarnij i przestan pic soki na scianie tylko przy stole jak normalny czlowiek?
2k18 a oni jeszcze na scianie soki pija
ja kiedys zmywalem plynem do mycia naczyn wudke i coca cole z sufitu (???) W biedackim domku wypoczynkowym i dalo rade 0 sladu
Hehehe pewnie o taki trojkatny domek chodzilo.
Sprobuj nawilzona sciereczką fragment tej plamy umyc i zobacz czy bedzie gorzej czy lepiej. Szare mydlo moze okazac sie skuteczne ale lepiej sprawdzic czy farba sie nie rozmyje.
dla danielka jedyny ratunek to eutanazja
jak kiedys probowalem wczyscic ponoc zmywalna sciane to tylko tylko to rozmazlalem
moim zdaniem lepiej przemalowac