Kłaniam się. Gdzie w tym roku ruszacie na wakacje? Szukam inspiracji na urlop który wypada mi w tym roku wcześniej, bo na końcówkę maja. Liczę na to, że dzięki temu będzie trochę taniej.
Wersja do druku
Kłaniam się. Gdzie w tym roku ruszacie na wakacje? Szukam inspiracji na urlop który wypada mi w tym roku wcześniej, bo na końcówkę maja. Liczę na to, że dzięki temu będzie trochę taniej.
Ja do Łodzi na weekend
Sulęczyno na kaszubach, super miejscówka polecam gorąco wakacje których nie zapomnisz
U mnie z budżetem krucho na wakacje będzie, także najchętniej jakiegoś samochodowego tripa bym zorganizował. Zapakować namioty i jazda do Chorwacji czy Czarnogóry. Niestety póki co brak chętnych, moje znajomki wolą samolot i all inclusive w hotelu zamiast pięknej, dzikiej przygody ;/
Jak się nie uda w ten sposób, to do kumpla na Kaszuby pojadę, wypożyczymy łódkę i się będziemy bujać po jeziorach.
ja wakacje koło della w łodzi bedziemy scigac sie swoimi zabawkami hehe zapraszam zapalencow :)
a tak serio to zakopane chyba
bo jak ostatnim razem bylismy z kumplami to wspielismy sie tylko na giewont, a takto chlalismy cale dnie w domku i nie bylo trzezwego kierowcy przez tydzien zeby nas zawiozl do innych miejsc
teraz doroslismy i zamierzamy polazic hardkorowo
Hiszpania w czerwcu lub wrześniu czyli poza największym sezonem wakacyjnym.
W ciągu kilku najbliższych dni okaże się gdzie bo jutro idziemy się coś dowiedzieć :D
Ja planuję popłynąć statkiem do Port Hope i tam domek wynająć.
Ja ide z plecakiem i namiotem na miesiąc w góry stolowe, polecam ten styl zycia :)
W sumie dosyć niestandardowy wybór na lato, ale lecę do Szkocji pozwiedzać Edynburg, a potem Stirling i Highlands ;]
@Bialy Mistrz ; sam idziesz?
Balatonik Baleronikiem, a na miejscu tylko tokaj, papryka i picie w płytkiej wodzie.
Astinus sam ide, raczej będę wedrowal po gorach ale zaczynam od stolowych