Czy ktoś z torgów podjąłby się takiego zlecenia, ew macie kogoś do polecenia?
Wersja do druku
Czy ktoś z torgów podjąłby się takiego zlecenia, ew macie kogoś do polecenia?
Ja mam kogoś do polecenia, pozwolę sobie walnąć chamską reklamę mojej świeżo założonej agencji - creativeartvision.pl. Jak potrzebujesz to nawet ci to ogarnę z drukiem.
go fiverr
@Pelikan ;
to twoja agencja? nie odbiera telefonu :D
Ja robiłem swoje wizytówki na stronce vistaprint. Polecam. Projektuje się samemu na stronce przy pomocy dostępnych szablonów, a wydruk może być nawet z bajerami typu błyszczący papier i świecące litery.
https://www.vistaprint.co.uk
@Pelikan ; zedytuj tą podstronę bo chujowo to wygląda, dopiero jak się kursorem po kafelku przejedzie to się podświetla, ale skąd właściwie wiadomo że tam jakieś kafelki są?
Załącznik 363361
W zasadzie nie trzeba tego wiedzieć. Chodzi o sam fakt tego, że jest logo klientów. Generalnie może to chujowe, a może nie, ale to podążanie za trendami. Za rok-dwa może trzy trendy się zmienią i trzeba będzie robić redesign strony. Sama ta podstrona jest raczej mało kłopotliwa
Takie rozwiązania są w porządku, jednak tylko dla klientów mało wymagających. Gotowe szablony nie zawsze są dobrą opcją, często są już wybite z mody i wielokrotnie powielane. Czasami lepiej się zdać na indywidualne rozwiązanie, bo gotowiec widać z daleka.