Siemka jak jest z battleyem? sprawdza sie? jak wyglada w praktyce sytuacja z boterstwem na respach?
Wersja do druku
Siemka jak jest z battleyem? sprawdza sie? jak wyglada w praktyce sytuacja z boterstwem na respach?
brak
Nie spotkałem
antica i również nie spotkałem
I najlepsze w tym jest to, że gra 2x więcej ludzi niż grało wcześniej i cały czas ta liczba rośnie. Kurde, a to przecież boty utrzymywały tą grę :s
serrio nie ma botów ?
szkoda ze nie wprowadzili tego kilka lat temu xD
boty są, ale nie ma cavebotów
autoheal, mana tools, sio i inne tego typu duperele są, pozdrawiam
No chwile przed antybotem grało po 8k w godzinach szczytu :/ i na nie których serwerach było po 20 osób online. Daje 1/2 lata i będzie grało po 25-30k ludzi na luzaku o ile nie przełamią antybota. Patrząc na rynek mmorpg, nie ma nic ciekawego są same chinskie 3d, tibia to jedna z ostatnich gier z taką grafiką. Jeśli cipsoft dobrze to rozegra czasami może wrócić jej popularność, czego jej życzę BO to nie jest zła gra i nigdy nie była.
No ja sobie na Damorze trochę pykam, czyli 2gi swiat gdzie nie było voucherów i jest battleye - botów nie ma, TC po 6k. Każda miejscówka kiedyś max zabocona jest free i można fajnie pograć i poexpić. Można normalnie grając manualnie sobie sporo zarobić, kiedyś to gość z farmą 6 botów miał 5x więcej od normalnego gracza nawet na wysokim lvlu.
Ofc dalej jest dużo minusów - słaby balans na niskich lvlach to przede wszystkim jeżeli chodzi o nowe światy.