Witam. Chyba odpowiedni dział wybrałem. Zadzwonil do mnie tata i sie pyta czy przez gps zamobtowany w ciezarowce ktos moze widziec co sie dzieje naokolo auta. Ja sie w tym w ogole nie orientuję ale moze wy mi pomozecie bo mnie meczy telefonami
Wersja do druku
Witam. Chyba odpowiedni dział wybrałem. Zadzwonil do mnie tata i sie pyta czy przez gps zamobtowany w ciezarowce ktos moze widziec co sie dzieje naokolo auta. Ja sie w tym w ogole nie orientuję ale moze wy mi pomozecie bo mnie meczy telefonami
slyszalem o gpsach w ciezarowkach polaczonych z sondą w baku, a chyba o to chodzi :D
Co to znaczy że na około auta?
To znaczy jemu chyba chodzilo o to ze z gps ktos moze sprawdzic lokalizacje i przybliżyć tak ze widac w czasie rzeczywistym.
taki gps moze pokazywac lokalizacje w czasie prawie rzeczywistym w ten sposob jak na gpsie normalnym czyli na mapie, mialem raz sytuacje ze sie pogubilem w nowym sączu i kierowali mnie z biura 100+ kilometrów dalej, przez telefon, z ok. 30s opoznieniem xd
jesli chodzi o obraz w koło w postaci rzutu z gory a'la google earth to jeszcze tego nie dozylismy xd
Ale jakieś ukryte kamerki które ktoś monitorować przez internet jak najbardziej są do kupienia prawda?
jeszcze jak. ale weź se pod uwagę że bateria w takiej ukrytej kamerce ci padnie szybciutko chyba ze bedzie podłączona cały czas