Powiedzmy, ze chce odpalic 10 programów i chce zeby mi sie nagrywal obraz z tych 10 programów nawet jak beda zminimalizowane czy cos. Jak to rozkminic? Jest jakis jeden fajny program do nagrywania ktory to ogarnie?
Wersja do druku
Powiedzmy, ze chce odpalic 10 programów i chce zeby mi sie nagrywal obraz z tych 10 programów nawet jak beda zminimalizowane czy cos. Jak to rozkminic? Jest jakis jeden fajny program do nagrywania ktory to ogarnie?
Wydaje mi się że nie jest to możliwe, chyba jedyna opcja to 10 wirtualnych maszyn.
zminimalizowane to raczej tak średnio bym powiedział. np firefox jak zminimalizujesz to tylko audio będzie ci nagrywać. a jeśli nie będzie zminimalizowane to obsem faktycznie powinno się udać, a przynajmniej jak odpalisz go kilka razy, ale wtedy procesor może nie udźwignąć
Pijany albo niespelna rozumu nie umie obslugiwac OBSa
Wystarczy nie ustawiac fullscreen window po za tym nie musi nawet minimalizowac tylko bez minimalizowania przechodzic plynnie pomiedzy zakladkami na pasku zadan
Chcesz mi powiedziec, ze nagrywajac Fortnite caly czas go miales zmaksymalizowany nawet jak zdechles? xD Czy grales na 2-3 monitorach? Bo ja nie raz nagrywam gierki na jednym monitorz, recording mam caly czas, a jak wiadomo przez wiekszosc czasu i tak wywrocony w grobie umarty wiec minimalizuje i siedze na torgu, a to sie nagrywa w zminimalizowanym oknie
ps.
ale to tylko w przypadku nagrywania tego do jednego pliku aka scena musi miec wiekszy rozmiar i musi byc na nia narzucone kilka okien
@moth ;