Proszę o unban. Ban dany bezpodstawnie.
Wiadomość od moda:
"wolę żeby to forum zdechło z braku użytkowników niż z powodu raka"
aha xD
i nie, nie jestem kontem haxa, jak macie problem z weryfikacją użytkowników to NIE MÓJ PROBLEM
Wersja do druku
Proszę o unban. Ban dany bezpodstawnie.
Wiadomość od moda:
"wolę żeby to forum zdechło z braku użytkowników niż z powodu raka"
aha xD
i nie, nie jestem kontem haxa, jak macie problem z weryfikacją użytkowników to NIE MÓJ PROBLEM
W takim razie danjelka prosze też zbanować bo serio - to co on wypisuje to już kurwa dramat do kwadratu. Całe HP w tematach "XD" pootwierane przez danjelka. Ciągle pisze, że by ssał pałe Mandarkowi. Przecież to jest nie do pomyślenia. Tak zaniżać poziom forum!
danjelek by was sprzedał za kurfa sakiewkę ogórków
Papieża polaka świętego obrażają i warna nie dostają, a ola coś napisze i zaraz ban. Chcecie iść do sądu za dyskryminacje? xD
nie o takiego torga nicnierobiłam
skoro danjelek zna eminencję mandarke, najwyższego moda tego świata - to samo to mówi, że jest on mc. BAN BAN BAN dla danjelka
Powód bana całkowicie zgodny z prawdą, jak to forum już ma umrzeć, to na pewno nie przez takie zera radioaktywne.
Also, nie obchodzi mnie czy ola to Haxigi czy nie, same posty i tematy to już wystarczający powód dla bana, a danjelek wyłapie swojego w swoim czasie zapewne.
Jestem na nie
Również jestem za podtrzymaniem bana. Przecież każdy wie że to mullti, a ten mistrz beki myśli, że robi ludzi w chuja tutaj.
Chcesz bardzo punkty regulaminu?
Proszę bardzo, bynajmniej nie było to pisane w hp tylko ;]
A i widzimisię w tym przypadku, jak w paru innych, byłoby również wystarczające.Cytuj:
a. Jeśli jesteś nowy w społeczności internetowej, należy zapoznać się z netykietą. Jest ona pewnym wyznacznikiem zachowania się w Internecie.
b. Pisząc na forum, zachowaj kulturę. Obrażanie użytkowników będzie surowo karane, niezależnie od tego, kto zaczął i w jaki sposób prowokował. Ponadto nie nadużywaj wulgaryzmów (Uwaga! Wyłącznie od moderatora zależy, czy uzna dane przekleństwo za nadużycie. Bezpieczna liczba przekleństw w jednym poście: 0). Dotyczy to również prywatnych wiadomości, wiadomości w profilu, wiadomości na forach grup, nicków, avatarów, rang, podpisów oraz przyznanych punktów reputacji.
h. Nudzi Ci się? To nie pisz bzdurnych postów, tylko poczytaj sobie książkę lub pooglądaj telewizję. No, albo w Tibię pograj.
i. Przestrzegaj zasad interpunkcji i ortografii oraz nie popełniaj częstych literówek. Przed wysłaniem wiadomości można, a nawet należy przeczytać ją w celu poprawienia błędów.
j. Nie znasz się - nie pisz!
Myślę że ban za krótki o nieskończoność
'zamknij ryj', 'kurwo' itd w wydaniu @Mega_Filip to rozumiem full kulturka?
jak tak stoisz na straży moralności - przejrzyj posty z całego tygodnia i dawaj wszystkim bany