tak jak w temacie, na czym hajsy robicie dobre? Wogole double loot liczy sie takze do bossow? Mam ok 5 boss pointow, na ktore bossy je wydac na 180 lvlu?
Wersja do druku
tak jak w temacie, na czym hajsy robicie dobre? Wogole double loot liczy sie takze do bossow? Mam ok 5 boss pointow, na ktore bossy je wydac na 180 lvlu?
Ja wote 1.3kk/h jakoś
liczy sie, na the many
ja polecam zugurosha
Ja tam plagi i dtki z ekiem
a samym ekiem gdzie? w sumie wszedzie gdzie lepiej siedzi dominando takze lepsze zadupia jakies :P
co do bossa, co powiecie na Zanakeph?
no boss ghastly spoko zobacz na youtube valkeris zabil z 30 na double i sam zweryfikuj wszystko nadal zalezy od farta
co do solo na 180 to za duzo opcji chyba nie masz nawet ciezko mi sie wypowiedziec mozesz z full imbu cos probowac na murach wariacje po 3-5 bedzie expik i profit na bank
ale mimo wszystko druid i asury powoli wote i konkret
a i nie dawajcie ludzie takiego jebania o te double looty i spiny gdzie naczepać hajsu 1kk=10zl to mniej niz wydajecie na kurwy z roksy
no tak ale chcialem poprostu wiedziec jak mozna sobie zarobic ^^ wiadomo moge strzelic przelew 50eur na TC i bedzie hajs i wyjebane ale fajniej jest sie samemu pobawic i dorobic w gierce ;p
Może spróbuj polocić addonówki albo itemki do imbuingu
a 350ek i 300+ ed w duo gdzie poleciacie?
Rosh/prison/katakumby/nightmare isle/mury/drakeny/asury
albo inq bossy
mury serio da rade solo ekiem?
180 ekiem idz sobie na cult minosy ew. oslabione rosha moby na feyrist
na tych cult minosach moze nawet wyciagniesz ~200-300k/h na double loocie
spoko hajsy nakrecisz
O tak masaker dobrze mówi po zastanowieniu cumy Niniwy dla ciebie będą najlepszym wyjściem na pewny statyczny profit
Ja myslalem zeby 2 chary wylogowac pod bosem na feyrist. Na Antice silver token 100k chodzi, myslicie dobry pomysl?