witam, moja razer naga hex po 4 latach powoli umiera i rozgladam sie za jakas inna myszka ktora bedzie miala a kciuku conajmniej 6 przyciskow
ktos cos poleci? budzet powiedzmy do 300 zl
Wersja do druku
witam, moja razer naga hex po 4 latach powoli umiera i rozgladam sie za jakas inna myszka ktora bedzie miala a kciuku conajmniej 6 przyciskow
ktos cos poleci? budzet powiedzmy do 300 zl
mam logitecha g600 i polecam, 12 przyciskow na kciuku
/\ g600 jest gut gut
Ja 5 lat używałem razera nagi na początku ciężko było kciukiem ogarnąć żeby wciskać tego hota co chciałem ale po kilku dniach już nie było opcji się pomylić więc polecam.
No jato gram na razer naga hex z szescioma hotami na kciuku i tez jest bajka ale slyszalem, ze nagi sa przereklamowane i mozna kupic cos duzo lepszego w tańszej cenie
Na pleju w tibie nie pogram
Znacie jakies tansze myszki, ktore maja te 6 przyciskow? W internetach znalazlem w granicach 200 zl najtansze, a chcialbym kupic po okolo 100zl.
w sensie 6 przycisków pod kciukiem? to jakiś outlet czy używki, może redragon z aliexpressu. ale nie ma co oszczędzać na myszach
Dokladnie chodzilo mi o przyciski pod kciukiem, nie potrafie znalezc tego Logitecha G600. Produkt niedostepny albo uzywane only. Znalazlem takie cos GENESIS GX85 https://www.ceneo.pl/43423778. Chyba najtansza jakie ogladalem, tylko te przyciski wydaja sie waskie i blisko siebie, cykam sie ze bede mial problemy z wciskaniem odpowiednich klawiszy, jak to u was jest? W tym G600 wydawaly sie duzo lepiej rozstawione.