Witam szanowne grono marynarzy z tego na wpół zatopionego statku jakim jest Torg.
Szukam jakieś gry przeglądarkowej, żeby coś poklikać. Klikacie w coś?
Pamiętam grę Lord of Ultima, to było coś, niestety nie ma następcy ;c
Wersja do druku
Witam szanowne grono marynarzy z tego na wpół zatopionego statku jakim jest Torg.
Szukam jakieś gry przeglądarkowej, żeby coś poklikać. Klikacie w coś?
Pamiętam grę Lord of Ultima, to było coś, niestety nie ma następcy ;c
Może clickery jakieś? No według mnie najlepszy clicker heroes ale już coraz śmielej zapowiadają ch2 więc trochę mi się odechciało :( reactor idle, swarm idle Fajne
hirołsy fajne były, troche pay2win(daily movement) ale jak na przeglądarkową wersje mi sie bardzo podobało
Plemiona, pod warunkiem ze masz ochote zniszczyc sobie zycie (na dalszym etapie gry musisz pilnować konta 24/7
Kiedys byla taka fajna gierka myfantasy czy cos takiego. Pamietam jak sie dodatkowe ruchy za smsa kupowalo xD
Hirołsy 3 przez neta są mega spoko, jak se ogarniesz jakis ziomkow to mozna pykac wieczorami
A jakiej gry konkretnie poszukujesz? Bo gra przeglądarkowa to dosyć szerokie pojęcie.
@Jah-Jah ;
https://mfo3.pl/318537
My Fantasy Online, zarejestruj się z mojego reflinka to dostanę 10 MF za każde Twoje 10 leveli (dopiero od 20 poziomu), a ja będę Ci pomagać w czymkolwiek zechcesz.
Ogólnie o grze: gra z walkami turowymi, są w niej walki z graczami, bossami (z bossami walczymy raz w grze) no i z mini bossami (te można bić wielokrotnie przy pomocy innych graczy).
No nie wiem co jeszcze Ci o niej napisać, sam rzuć okiem czy Ci odpowiada. Fajna gra polskiego autorstwa.
To jeszcze żyje?