Czy fotel w stylu diablo x-one lub jego tansza wersja bez loga na allegro
http://allegro.pl/fotel-kubelkowy-sp...id=201#thumb/3
będzie dobrym wyborem czy jednak coś tanszego dostane i lepszego, wygląda solidnie
Wersja do druku
Czy fotel w stylu diablo x-one lub jego tansza wersja bez loga na allegro
http://allegro.pl/fotel-kubelkowy-sp...id=201#thumb/3
będzie dobrym wyborem czy jednak coś tanszego dostane i lepszego, wygląda solidnie
Jak ktoś ma takie cudo to czy w ogóle wygoda takiego fotela rekompensuje mega chujowy wygląd? Bo zawsze mnie to zastanawia ponieważ patrząc na wygląd i cenę to to chyba musi być mega wygodne.
steelcase model please polecam, mamy takie w korpo i aż do domu się nie chce wracać są takie fajnie a do tego duży plus w postaci tego, że nie wygląda jak mokry sen 11 latka
takie fotele sa w chuj wygodne imo,ta poduszeczka na plecki sliczna xD
Mnie tam mocno się podoba + recenzje na necie dobre. Jak ktos wspomniał wyzej to jest do pokoju do biurka, a nie by wygladal w salonie ze biurowiec. Ma byc wygodne do ogladania filmów czy tez zagrania w cos, ta poduszka własnie czytaem na plecy ze podobno bardziej wkurza niz pomaga ale nie wiem nie mam gdzie sprawdzic. A mój własnie juz rozklekotany na wszystkie strony i popruty takze siedze tylko bo troche cebula, ale jak juz mam sie rzucic na fotel za 200 a taki to zastanawiam sie czy on będzie lepszym wyborem od takiego zwykłego biurowego za 200
SPC gear sr300 mam od ~2 miesięcy i polecam w chuj.
przecież to jest ten sam co wyżej tylko 400 zł droższy.
Nie zamierzam aż tyle za krzesło dawac bez przesady, to tylko skóra ekologiczna, która się zniszczy po krótkim czasie
Ja tą poduszkę na plecy na początku zdjąłem ze swojego dxracera, ale po jakimś czasie się przekonałem/może zacząłem siedzieć inaczej? i teraz zdecydowanie na + ją zaliczam.
@Meo ;
A jak siedzisz? Bo za cholerę nie wiem jak mam siedzieć na tym fotelu :D
@edit
Zmierzam do tego, że chyba za nisko mam monitor, stąd pytanie :D
Mam akracing od 1,5 roku i siedzenie kwalifikuje sie do wymiany (moja srednia waga przez ten czas to jakies 85kg). Za 400-500 zl polecam, za >800 sa juz lepsze opcje.
Polećcie własnie jakiś pewny model w cenie 800zł. W sumie najbardziej zależy mi na tym aby był wart swoich pieniędzy. Jakiekolwiek loga/wygląd gamingowy mnie nie interesują, tylko jakość i niezawodność. W sumie spoko by było gdyby własnie nawet nie wyglądał gamingowo, a powiedzmy bardziej jak fotel biurowy.
Torgi kupuja se fotele gamingowe za 800 zlotych to tyle za ile mi matka komputer kupila to fajnie.......
Podpinam się. Mam w pracy Grospol Ergofix i w sumie siedzę całymi dniami, nic nie boli, myślę czy go nie wziąć.
Jedyny problem jest taki, ze podłokietniki są dość szeroko, a siedzisko fotela przy "bujaniu" oparcia stoi w miejscu, no i wydaje mi się, że przez te ~5 miesięcy od nowości już się sporo wysiedział.
W biurze mamy też @motion, które są dużo lepsze, siedzisko się buja razem z oparciem + jest miększe, ale niestety cena koło 1k mnie zniechęca.
Sensowny fotel do 600zł, ktoś coś?