Siema towarzysze, potrzebuje klawiatury głownie do tibijski wiec nie musi byc chuj wie co - jedynie ma byc w miare cicha i wygodna.
Budzet 100-150 zl lecz wolal bym zeby bylo pod 100 bardziej
Dzieki elo benc
Wersja do druku
Siema towarzysze, potrzebuje klawiatury głownie do tibijski wiec nie musi byc chuj wie co - jedynie ma byc w miare cicha i wygodna.
Budzet 100-150 zl lecz wolal bym zeby bylo pod 100 bardziej
Dzieki elo benc
Ja mam zwykla klawiature logitecha, druga już z kolei (poprzednia identyczna 5 lat wytrzymala) jak dla mnie nie do zajechania. Myszka tak samo logitech najzwyklejszymodel na kablu za 30zl
osatnio kupilem jakis syf za 35 zl to sasiad 2 pietra nizej przychodzil sapać ze za glosno ; p
Ja swoją zgubiłem (LOL) i od paru dni mam zestaw Dell km636. Jak da się kupić bez myszki to nawet polecam jeśli szukasz czegoś naprawdę prostego bez zbędnych przycisków, których i tak nikt nie używa.
Nie rozumiem kupowania tych klawiatur i myszek za ponad 100zł. Tak jak ktoś wyżej wspomniał - klawiatura za 3 dyszki wytrzyma Ci wiele czasu a jej wygląd będzie spoko.
kup sobie mechanika z niebieskimi przełącznikami to sąsiad ocipieje :kappa
Nie rozumiem kupowania tych samochoduw powyzej 1 000 zlotych. Tak jak ktos wyzej wspomnial - auto za 700 wytrzyma ci wiele czasu, a jego wyglad bedzie spoko.
Nie rozumium kupowania tych komputeruw powyzej 1 000 zlotych. Tak jak ktos wyzej wspomnial - komputer za 500 wytrzyma ci wiele czasu, a jego wyglad bedzie spoko.
Nie rozumiem kupowania tych pralek za 1 000 zlotych. Tak jak ktos wyzej wspomnial - w rekach tak samo dobrze umyjesz, a nic nie zaplacisz.
Mam nadzieje, ze pomoglem, pozdrawiam
Arystoteles
mam do zamkniecia <3
tak jak pisalem mialem za 30 zl to byla glosna bardzo
natec medusa backlight 2