witam, mieszkam z 100m od sky tower a w moim bloku nie ma pociagnietych kabli do internetu...xD
korzystam z oferty lte play 20zl 100 giba ale jednak stabilnosc tego jest niezadowalajaca
znacie jakies alternatywy?
Wersja do druku
witam, mieszkam z 100m od sky tower a w moim bloku nie ma pociagnietych kabli do internetu...xD
korzystam z oferty lte play 20zl 100 giba ale jednak stabilnosc tego jest niezadowalajaca
znacie jakies alternatywy?
Wyprowadz sie
pociagnij kable do internetu
https://www.orange.pl/view/internet-lte-dla-domu
Ja z tego korzystam i spisuje się świetnie.
Wykupiłem pakiet za 69zł/m, często korzystam w terenie i ani razu złotówki nie dopłaciłem do tego, polecam
Jaka ulica można wiedzieć? xD Mieszkam jakieś 200-300 m od Skytower i myślałem że mam przejebane, bo u mnie jest do wyboru tylko Multimedia i Netia, jesteś pewien że u Ciebie też tego nie ma?
btw. mieszkałem wcześniej na zadupiu jakim jest Psie Pole, gdzie wyglądało to bardziej jak moja rodzinna wioska niż Wrocław i miałem do wyboru praktycznie każdego dostawcę Internetu, a tutaj rzut kamieniem od centrum bieda :/
Na Netię przeszedłem jakieś 3 miesiące temu i jest git, raz tylko jakaś awaria była więc polecam
dobra do usuniecia PANOWIE ADMINI sory ze owion ale potrzebowalem szybkiej odpowiedzi
ayahahahhahah rynek here 900mbps
Oława here netia 10mb bo nic więcej kurwa nie ma
nju mobile. sam korzystam i jestem zadowolony.