Przykładowo ten skrót: ctrl+shift+L chociaż sprawa dotyczy każdego innego. Moje pytanie brzmi - jak to zrobić jedną ręką? I nie chodzi mi o to, że trzeba mieć łapsko jak patelnie uprzedzając hydeparkowe odpowiedzi.
Wersja do druku
Przykładowo ten skrót: ctrl+shift+L chociaż sprawa dotyczy każdego innego. Moje pytanie brzmi - jak to zrobić jedną ręką? I nie chodzi mi o to, że trzeba mieć łapsko jak patelnie uprzedzając hydeparkowe odpowiedzi.
można dostosować samemu skróty
nie chodzi o klawisze po prawej i tak jak pisałem chodzi o wszystkie skróty a nie ten jeden bo akurat da się go tak wcisnąć,
dostosowanie skrótów chyba też nie bo koleś robił to na paru różnych kompach także musi być jakaś deafultowa opcja, która w jakiś sposób blokuje (?) np. shift i ctrl żeby sobie zwolnić rękę i dokończyć skrót
a jesteś pewien że jedną ręką to robił
zdecydowanie, inaczej bym nie pytał bo wydało mi się to jakieś dziwne rozwiązanie, może jutro się dowiem aczkolwiek wolałem samemu jakoś to ustalić ;s
haha nie, chyba po prostu chodzi o chodzenie po wstążce po wciśniętym alcie XD innej opcji nie widzę
czemu nie? xd takie coś by było git bo można wcisnąć jedną ręką ctrl shift i potem l
Załącznik 362482
makrroooo ziomek
also
https://support.office.com/pl-pl/art...1-0f32e3ba5b4d