Zainteresował mnie temat kursów online np. https://www.udemy.com/ przydaje się to do czegoś? Można to wpisać do cv? Czy to tylko wywalanie kasy i równie dobrze można znaleźć taką samą darmową wiedzę w internecie?
Wersja do druku
Zainteresował mnie temat kursów online np. https://www.udemy.com/ przydaje się to do czegoś? Można to wpisać do cv? Czy to tylko wywalanie kasy i równie dobrze można znaleźć taką samą darmową wiedzę w internecie?
nom kurs life coaching za 35zł w sam raz żeby sobie wpisać w cv coby pracodawca miał łatwość uniknięcia takiego pracownika.
wszystko to znajdzisez w internecie, ale w kursach będziesz miał tą wiedzę uporządkowaną + ziomek instruktor będzie ci przy okazji tłumaczył + niektórych motywuje to że za coś zapłacili
ale masz papier, tak samo jak po kursie na personala z gruponu
na pewno papier wyglada dobrze na cv nawet jako dodatek. Kurs bylby spoko gdyby byl po polsku, zrobilbym sobie sam taki wtedy jeden, postaralbym sie przylozyc zeby cos zapamietac i dorzucilbym do cv, ale po angielsku jest wiec chuj
Również korzystam z udemy.
W 90% przypadkach taką samą wiedzę znajdziesz w necie za free, ale tutaj masz to fajnie posegregowane, przechodzisz kolejne kursy z większą świadomością niż przeglądanie w necie kolejnych stronek.
W CV można napisać, nikt Ci nie zabroni i na pewno taka pozycja będzie lepsza niż "Wakacyjna praca za barem"*.
*oczywiście w sytuacjach kiedy starasz się pracę inną niż stanie za barem ale w innym miejscu
a jak dyplom wyglada i co piszesz na CV? egzamin po tym jest normalnie jakis czy nie ?
xD
chuj z life coachingiem chociaz tobie by sie przydal moze nauczylbys sie jak unikac hitow od loszki kiedy ta spi o 21:30 a trzeba grac w fortnite
lepszy jest c++ od podstaw do eksperta za 35 pln :kappa
i chuj biore to w koncu kierownikiem jakims zostane czy kims a nie caly dzien na jakims torg.pl na bezrobociuCytuj:
Think Like a Leader with Brian Tracy
Change your day to day habits to become a powerful motivator and achieve leadership success
ja z udemy robiłem kurs unreal ungine to potem do ubisoftu mnie nie chcieli przyjąć bo powiedzieli ze za wysokie kwalifikacje mam