elo
nie mam hasła do routera, moge go jakoś zrestartować i ustawić na nowo, i czy jest to łatwe i przyjemne czy dużo jebania się?
Wersja do druku
elo
nie mam hasła do routera, moge go jakoś zrestartować i ustawić na nowo, i czy jest to łatwe i przyjemne czy dużo jebania się?
No przywróć do ustawień fabrycznych i użyj hasła, które jest ustalone przez producenta. Poszukaj w google swojego modelu jak to zrobić, pewnie jakiś przycisk reset przytrzymać ileś sekund ;d
mam problem bo wyskakuje mi :
karta sieciowa nie jest skonfigurowana,
zrobiłem w cmd komende ipconfig /renew ale wyskakuje "wystapil blad podczas odnawiania interfejsu, local area connection nie mozna skontaktowac się z serwerem dhcp. uplynal limit czasu zadania
i co teraz?:S
Wpisz nazwe routera w google i poszukaj hasel do niego. Ty sie zajmij lepiej ta 15-nastka, a nie routerem.
A jak zobaczy ładnie wyremontowaną chatę i multum "profesjonalnego" sprzętu to będzie już jego na pewno, haha xD. Tak 15 latki mają. Ale nic nie przebije i tak mojej starej sieci: 3 routery, 2 switche, serwer, 3 lapki i 3 kompy. Teraz pozbywam się tego gówna, kiedyś coś to było warte, teraz technika idzie do przodu i nie ma czym tu się jarać.
Ile dup na to wyrwałeś pies?
Na etykiecie routera jest haslo, zresetuj go podlacz sie kablem z nim wejdz na strone podana na etykiecie lub 192.168.1.1 i pokonfiguruj, a co do problemu z karta to ustaw adres na sztywno w ustawieniach karty
rozwiazane dzieki, do zamkniecia temat
Na ogólny dorobek? Może 2, ze 3. może troszkę więcej. Ale tylko jedna jest ze mną szczerym sercem.
Ale to nie znaczy że spałem z tyloma. Bo miłość życia się poznaje tylko raz w życiu. Uśka to była ostra aferowa kurwa, a Sandrunię kocham do dziś, bo takiej dziewczyny się nie zapomina.