-
Ardrian rajstopy
O chuj chodzi reklama mam czyste ręce Adrian rajstopy, widzieliście to? We Wrocławiu są bilbordy. Kiedyś była babka na grobie ‚spieszmy się kochać rajstopy tak szybko odchodzą’, a teraz mam czyste ręce czy im już odjebalo całkiem? Masz czyste ręce? Dołącz do nas-ardrian rajstopy?
-
2 załącznik(ów)
porządna firma
Załącznik 362194
oni trolluja chba xD
Załącznik 362195
-
To jeszcze rozumiałem, ‚kontrowersyjne’, ale mam czyste ręce? Jak zamówisz na necie to dostaniesz naklejkę mam czyste ręce. Już ich. Alkiem pojebalo
-
moze chodzi o to że nei mają nic do ukrycia czy coś(metafora)
-
Też się zastanawiałem nad tym. Napisz do nich z pytaniem ocb, może odpowiedzą xD
-
Przecież oni na bank mają w reklamie jakiegoś trolla
-
ja w zimę chodzę w takich rajstopach i sie w zaden sposob nei wstydze. są wygodniejesze niz kalesony, lepiej oddychają, szybciej schną po praniu, mniej krępują ruchy, niektórzy mają tak, żę w zimę bardzo im w stopy zimno, a równocześnie bardzo się pocą - wtedy takie rajstopy to idealne rozwiązanie. polecam wyjąć głowę z zaściankowej dupy i samemu spróbować
-
Za dzieciaka mama na siłę zakładała mi rajtuzy z których śmiały się wszystkie dzieci w zerówce. Teraz jako dorosły mężczyzna 100% homo z chęcią zakładam rajstopy adrian dobrowolnie.
-
ja tez polecam rajstopy adrian, ale jak masz wlosy na pizdzie to sie moga podziurawic, wiec radze golic psioszke
-
ja to zakladam nawet te damskie