Jak w temacie. ma ktos te golarke? jak wrazenia? goli tak samo jak zwykla maszynka aż do zera, że buźka jest gładka jak pupcia niemowlaka?
Wersja do druku
Jak w temacie. ma ktos te golarke? jak wrazenia? goli tak samo jak zwykla maszynka aż do zera, że buźka jest gładka jak pupcia niemowlaka?
na gładko CHYBA nie, nie goli tuż przy skórze żeby podrażnień nie było, ale nie mam pewności
mam, całkiem fajna, goli powiedzmy ze na gładko, do tego mam 4 nakładki 1,2,3,5mm
Mam, jestem posiadaczem dziewiczego wąsa, nie wiem jak się sprawuje do gęstych twardych włosów ale dla mnie jest kozak, mam jasne włosy więc mimo że nie jest tak gładko jak po jednorazówce to wygląda jakbym miał 0.
Ogólnie zalecam
jest różnica między goleniem taką golarką, a np. golarką do włosów bez nakładki? xD
Ta druga nie ukrywam, że goli, ale nie na całkiem zero. Twarz jest szorstka i tak, w stylu zarost nocą (golenie rano)
mam i gole tym pizde polecam serdecznie żanet kaleta
Mam taka jak BBsrv z 4 nakladkami, jest model wczesniejsza ktora ma 3 nakladki tez. Tak czy siak ona goli tak ze zostaje wlos 1 mm, cos jak maszynka bez nakladki zadnej, moze nawet krocej one blade ale nie wiem, porobnie
@edit.
UP
co to za git u ciebie w avku z mgielkami i cyngwaisem?
Jeśli chcesz mieć maszynkę elektryczną, która goli do 0 to musisz wydać z 600 zł. Za mniejszą kwotę w grę wchodzą tylko trymery, osiągnięcie idealnie gładkiej twarzy elektrykiem to niestety nie taka tania sprawa. Zresztą widzisz po komentarzach, każdy pisze, że goli świetnie ale zostawia lekkie włosy.
Ja mam taką. Polecam każdemu. :)
http://www.argos.co.uk/product/4189941
nie polecam golarek elektryczych. Kupilem z philipsa za 400zł i o ile goli calkiem gładko to zawsze choćbym godzine golil zostawi niedogolenia tzn. jakies pojedyncze wloski czy kupki wlosków. Jedyne do czego uzywam teraz to na drugi dzien podgalam samego wąsa na 0 tym a reszte zostawiam jak jeszcze nie obrosłem, jak sie zepsuje to wyrzuce i nie bede uzywał. A ten dodatkowy trymer na pleckach to w ogole nic nie tnie.
Nie polecam.