Czy ktoś zna skuteczny sposób lub jakąś wtyczke, która byłaby w stanie filtrować wszelkie zbędne informacje na tablicy, zdaje sobie sprawe, że pochłania to za dużo czasu, a tak będe miał dostęp tylko do tego czego chce. Ktoś coś wie?
Wersja do druku
Czy ktoś zna skuteczny sposób lub jakąś wtyczke, która byłaby w stanie filtrować wszelkie zbędne informacje na tablicy, zdaje sobie sprawe, że pochłania to za dużo czasu, a tak będe miał dostęp tylko do tego czego chce. Ktoś coś wie?
Ale przecież tam wszystko to tylko zbędne informacje więc najlepszy sposób to w ogóle tego nie otwierać i załatwione. :P
No może na filipinach nie uzywają tego, to takie rady tam są sensowne, natomiast ja chodzę na studia i mam masę przydatnych informacji, do tego częśc informacji które CHCE otrzymywać to nie są dla mnie zbędne informacje. Nie wiem czym się interesujesz, ale dla mnie np wiedza z zakresu lotnictwa jest przydatna. Z resztą tu nie chodzi o to by odciąc się od świata tylko ograniczyć informacje na tablicy typu "Gdy po tygodniu pracy nie masz hajsu na koncie, a musisz przeżyć do końca miesiąca" takie oto strony lajkują moi znajomi, częśc już dostala unfollow, ale to jak zwalczanie karaluchów musialbym każdego
a na czym miała by ta wtyczka polegać jak nie na tym że klikasz follow temu czemu chcesz in unfollow temu czemu nie chcesz, w głowie ma ci czytać? na studiach masz na pewno grupę i tam masz informację od starostów i wszystkie posty
tabliczki gliniane to były czasy
Na tym, że np mogłaby miec opcje weryfikowania jakoś informacji które chce otrzymać, np nie pokazywania co kto polubił, tylko to co ta osoba wstawiła np zdjęcie.
no mam XD źle zrozumiałeś, bo to był post kierowany do Tygryska, że cały FB jest zbędny.
Musisz być trollem, nie wierze. Bez facebooka na studiach nie istniejesz. Chyba, że chciałoby ci się latać z
a każdym i prosić o prezentacje(bo wykładowca powie ci, że wysłal sołtysowi hehe)
No glinianka to tam chuj, ja pamiętam jak jednym słowem porozumiewałes się zdaniami :
Yyyy yyyyyyyy yyy yy yyyyy
Wywaliłbym follow wszystkiego, strony, które Cię interesują obserwujesz na takiej zasadzie, że ustawiasz "wyświetl jako pierwsze" - wtedy nic z nich nie przegapisz. Podawanie danych logowania do facebooka jakiejś zewnętrznej wtyczce cholera wie jakiego pochodzenia/ instalowanie jej w przeglądarce i nadawanie takich uprawnień, jest pomysłem chybionym i ryzykownym.
nie wiem czy ktos o tym wspomnial czy nie, ale slyszalem o sposobie wylaczenia plikow cookies z innych stron, z ktorych facebook bierze informacje i podaje rozne reklamy
odkad zaczalem pisac z ziomkiem co dzisiaj pijesz to zaczynaja wyskakwiac mi zubrowki soplice i inne alkohole
zakius dobrze mowi, zalozcie sobie forum a nie kurwa grupa na fb.
Kurde ALE TU NIE CHODZI O STUDIA coście sie dojebali do tego XD wy chyba tylko tak zerkacie 2 słowa i odpisujecie, to o studiach nie było w ogóle związane z pytaniem tylko odpowiedź dla trolla tygryska, co to żyje se dalej w 14 wieku filipińskim.
Gdzieś u Gonciarza widziałem, wspominał cos o filtrowaniu tablicy ale nie pamiętam gdzie to pokazywał
jak studia to może forum
forum? to tu chyba o studia chodzi