-
Mała siłownia
Cześć.
Chciałem sobie skonstruować małą siłownię w domu i pomyślałem że jak wrócę zarobiony za parę dni do Polski to kupię sobie coś takiego http://allegro.pl/uchwyty-do-pompek-...1.html#thumb/5 pytanie brzmi czy to dobra cena do jakości? Może jakiejś lepszej firmy żeby to było dobre i nie skrzypiało jak będę się podnosił :P Doradzicie coś? Zależy mi aby był drążek stacjonarny i uchwyty do pompek takie żeby w powietrzu robić (nie znam się) a i ławeczka nie potrzebna ale jak jest to na plus.
-
;o, dojebany zestaw widze xD ja to kupiłem jakąs śmieszną ławeczkę za 150 zł xD
-
XDDDD
To niezla mala silownia. Kup sobie zwykla laweczke + drazek (taki mocowany w futrynie), a pompki rob na dwoch stolkach.
-
ale on napisał że ławeczki nie potrzebuje więc nie wiem po co mu to całe coś jak nie potrzebuje ławeczki xd
-
To już lepiej kupić stojaki porządne do przysiadów, które jak obniżysz to będziesz mieć pod ławkę również. A jak postawisz na boxach to drążek do podciągania ze sztangi.
Imho, lepiej kupić karnet ;)
-
Cześć rzeczy już mam jak ławeczka hantle gryf a nie mogę w futryne ani w ścianę podpiąć drążka bo ściana nośna to raz i chciał bym aby można było to przesuwać w różne miejsca.
-
To kup kilka rurek i idz do kogos niech Ci pospawa. Na pewno taniej Ci wyjdzie niz kupowanie takiego zestawu, ktory wyslales.