Czesc, korzysta ktora z netflixa? Mam problem z kontem cos zaczelo swirowac, zmiana jezyka na francuski, anulowanie platnosci dokonanej tydzien temu. Kazali podpiac od nowa karte. Mial/ma ktos podobny problem?
Wersja do druku
Czesc, korzysta ktora z netflixa? Mam problem z kontem cos zaczelo swirowac, zmiana jezyka na francuski, anulowanie platnosci dokonanej tydzien temu. Kazali podpiac od nowa karte. Mial/ma ktos podobny problem?
Korzystam, ale żadnych problemów jak dotąd nie miałem. Wszystko działa poprawnie i nic się samo nie zmienia, nic się nie anuluje samo, perfekcja.
Też korzystam, póki co żadnych problemów.
to była twoja karta czy konto kupione na allegro?
Moje konto. Ciagle dostaje maile w jezyku francuskim, strona internetowa jak i apka na telefonie tez w tym jezyku, wtf
ktos ci haknal konto i sprzedal pzdr
ja korzystam z kupionych kont za 20zl na allegro xD na miesiac, pewnie z kradzionych kart ale co mi tam
za 20zl? przeciez po 6zl byly he? xD
@Slyad ;
Jaki haczyk jest w kontach netflix na allegro? Bo myślę nad spróbowaniem tej aplikacji, a z ciekawości na allegro widzę konta premium po ~18zł
kradzione konta
wez sobie bezplatny trial ma miesiac a potem zamiast oszukiwac mozesz kupic ze znajomymi i splitowac na 4 osoby po niecale 15zl (legalnie)
pewnie podobnie jak ze spotify to dziala
ale na ile urzadzen wtedy moge wjebac netflixa i jakiego typu konto to jest? premium? standard?
jakiś czas temu kupowałem konta na allegro(przychodziły mi na maile okazje) po 1,5 - 3 zł to myślałem że wygrałem życie, a jakiś czas temu mi się premium skończyło i po 18 złotych minimum konta z czego to wynika? Wtedy co kupowałem po 1,5-3 zł to i tak były jakieś promocje dla pierwszych xxx ludzi, ale na allegro wtedy po 8-9 złotych bez okazji chodziły