Witam, wyszlo na to, ze przeprowadzam sie na dluzszy okres czasu do Polski i szukam jakichs abonamentow z nielimitowanym netem. w UK jest tylko jeden taki operator bez hakow.
moglby mi ktos cos wskazac?
Wersja do druku
Witam, wyszlo na to, ze przeprowadzam sie na dluzszy okres czasu do Polski i szukam jakichs abonamentow z nielimitowanym netem. w UK jest tylko jeden taki operator bez hakow.
moglby mi ktos cos wskazac?
Masz powiedzmy play no limit 50 zl/ msc . Wykorzystujesz 10gb i zwalnia Ci do 1mbit/sec i tak to jest u każdego operatorca w tym kraju
a2mobile.pl ma najtaniej chyba, ale to prepaid nie abonament
Wysłane z mojego m2 przy użyciu Tapatalka
W plusie był nolimit jeszcze z rok temu i przy moim użytkowaniu transfer mi nie spadal, nie znam aktualnej sytuacji.
Redbull Mobile. No limit LTE. Darmowe. Warunkiem jest posiadanie 30zł na koncie
Ja mam w play 3 karty sim na firmechacie jedna internetowa i sie nie konczy
no patrzylem na oferty Playa i rzeczywiscie so pakiety bez limitu, tyle ze po 30gb spada predkosc. Wie ktos o ile (bo tego juz nie pisze) mniej wiecej? Pan up z avatarem Moodiego mowil cos o 1mb/s - wszedzie tak samo bd?
O jakim operatorze mowa? BO poszukuję jakiegoś, a głównie zależy mi na internecie @Grimekk ;
W orange po wyczerpaniu transferu spada mi do 64kb/s i w sumie nadal moge korzystac z internetu, tylko nieco wolniej. No i ofc youtube odpada
Ja mam nielimitowane LTE w Orange.Działa to tak że najpierw masz 2 gb limitu później za 10 zł kolejne 2 gb i jak je zużyjesz to dostajesz nielimitowane LTE do 100 gb.Mi osobiście internet śmiga mega dobrze używam go nawet na kompie i jeszcze nie miałem problemów
Three
Polecam ich, chociaz maja chujowy customer service (w sumie tak samo jak i kazda firma w uk), jest drogo i jak nie mieszkasz w duzym miescie to czasem bedzie ci sygnal uciekac. ale to jedyny operator z nielimitowanym pakietem w kraju, wiec polecam @Wair Toru ;
no to jak nielimitowany jak do 100gb ;p
ale jak ta oferta wyglada? biore telefon z abonamentem na 2gb, wykorzystuje wszystko, dodaje extra 2gb + 100gb extra gdyby mi sie skonczylo? nie ogarniam, czyli za te 10zl dostaje lacznie 102gb? czy za te 100 tez jest doplata 10zl?
w sumie to juz chuj w oszczedzanie, byleby perfidnie nie zwalnial
Ten RedBullMobile ma nielimitowany internet LTE, podłączyłem go w domu do modemu i śmiga już z pół roku świetnie.
T-Mobile za 80 zl
Spadek prędkości = możesz jedynie messenger'a używać (bądź podobnych)
@edit
Spotify mi działa również na zwolnionym :)
Ale musi byc abonament? Bo w tym a2mobile masz za 19 zł/miesiac: nielimitowane rozmowy, smsy i internet z ogarniczeniami zostawiajacymi wciaz duzo swobody, czyli:
0-5 GB - brak ograniczeń;
5-10 GB - prędkość max. 3 Mb/s
10-15 GB - prędkość max. 1 Mb/s
powyżej 15 GB - prędkość max. 512 kb/s
a jak uznasz, że ograniczenie Ci dokucza, to za 5 zł można je w każdej chwili zresetować (zaczynasz od 0). Ogólnie nie wydaje mi się, żeby gdziekolwiek było taniej.