Witam.
Mojej koleżance jakiś rusek zhakował konto na insta. Chcielibyśmy napisać do supportu, ale nigdzie nie mogę znaleźć do nich maila. Ktoś był w podobnej sytuacji i wie jak rozwiązać ten problem?
Wersja do druku
Witam.
Mojej koleżance jakiś rusek zhakował konto na insta. Chcielibyśmy napisać do supportu, ale nigdzie nie mogę znaleźć do nich maila. Ktoś był w podobnej sytuacji i wie jak rozwiązać ten problem?
Konto na Insta masz połączone z fb zwykle to może tam
ja mialem taka sytuacje
Dzisiaj około godziny 14 zhackowano moje konto na ig. Nazwa konta/login/email/hasło wszystko zostało zmienione. Ale do linku konta doszedłem w taki sposób, że sprawdziłem mój komentarz pod zdjęciem znajomej.. Próbując odzyskać hasło, leci ono na jakiś rosyjski email, więc można się domyślić kto stoi za tym. Mój email/facebook/snapchat nie został w żaden sposób naruszony. Na profilu nic się nie zmieniło. Wszystki zdjęcia, opisy, są nie zmienione. Korzystając z http://www.drlisamthompson.com/how-t...agram-account/ wysłałem ticket z opisem, numerem ip na którym konto było używane, zdjęciami dowodu/paszportu oraz nazwą maila, na którym konto było zarejestrowane. O Ludzie piszą w komentarzach (nie tylko tam), że nie zawsze udaje, lecz moim zdaniem ja podałem im naprawdę dużo informacji, dzięki którym potwierdzam, że to ja jestem założycielem tego konta.
i rozwiazanie jest takie, ze wchodzisz w apke insta -> dajesz tam jakas opcje problemy z zalogowaniem sie -> wybierasz kradziez konta i opisujesz dany problem z danym.
nastepnie dostajesz maila od supportu, ze masz zrobic zdjecie swojej mordy trzymajac karte a4 z napisanym recznie jakims tam kodem ktory Ci podadza w mailu.
U niej taka sama sytuacja. Już robiłem to zgłoszenie. Za pierwszym razem przyczepili się do zdjęcia, może faktycznie nie było zbyt dobrej jakości. Później zrobiła nowe, wyraźne, na kartce napisaliśmy kod, imię nazwisko, i obie nazwy użytkownika to prawdziwe i to zmienione przez hakera. Odpisali, że nie mogą przyjąć zgłoszenia na dwie różne nazwy użytkownika(chuj, że mogą sobie sprawdzić, że to to samo konto, banda idiotów), mimo, że opisałem im wszystko w mailu. Od tego czasu cisza, a 2 raz tego zgłoszenia przez aplikacje zrobić nie mogę. Dramat xd
napierdalaj do skutku, innej mozliwosci nie widze
grozny rusek hacker bojem sie go